Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navijači Anderlechta

VIDEO Platini, što sad kažeš? Belgijci divljali po Malagi

Anderlecht (1)
AFP
06.12.2012.
u 10:19

– Uefa vam je pružila svu pomoć, savjete i sve, a vi ste se pokazali kao loš učenik – rekao je Platini

U trenucima dok je predsjednik Uefe Michel Platini u Zagrebu davao packe nama i našim susjedima o huliganizmu, i to na proslavi 100. obljetnice HNS-a, u Španjolskoj su divljali huligani iz srca Europe. Navijači Anderlechta napravili su kaos na gostovanju u Malagi. Stotinu belgijskih huligana sukobilo se s policijom u Španjolskoj. Nakon što su se izdivljali u gradu, sve se poslije preselilo i na stadion.

Podsjetimo, Platini je u Zagrebu kritizirao HNS-a i našu vladu da malo rade u vezi s rješavanjem problema huliganizma.

– Razočarani smo rezultatima koje ste postigli po pitanju huliganizma. Uefa vam je pružila svu pomoć, savjete i sve, a vi ste se pokazali kao loš učenik – rekao je.

Komentara 3

GA
gafe
10:26 06.12.2012.

To se i u Njemackoj skoro svaki vikend desava ali nece Platini njima nista. Lako sa nama kada smo mali. Fuj Platini

KL
klokan13
10:28 06.12.2012.

Kako se usudi popljuvati 100 godišnjicu HNS ? Zar su njegovi huligani PSG-a bolji huligani, zar su oni klinci iz Nizozemske šta su zatukli suca bolja djeca od hrvatske, ma primjera ima diljem Europe. Jedna velika sramota, ali to ga je naučio Stari lizoguzac Marković, a čini mi se da i Šuker ide istim putem.

VK
vječni krojf
09:47 07.12.2012.

Sada mnogi vide koliko znacimo i kod UEFA-e.Sada im mora biti jasno zasto nismo tada dobili niti jedan glas za domacinstvo EP.Nekome ovo odgovara i prija im da se Platini onako moglo bi se reci bezobrazno ponio na rodjendanu NSH-e i odmah prstom uprli u Dinamo i Mamica.Mora nam biti jasno da ima kriminala u nasem nogometu.,ali ga imaju i u drugim drzavama.Kod nas i nije toliko izrazen.Zar je Platini zaboravio da je imao u EUFA-i inspektore sa kriminalnim dosjeom(Boksic) i slao ih da njuskaju i po hrvatskoj ligi,ili bolje receno po Dinamo i sucem koji je sudio utakmicu Dinamo-Hajduk koju je izgleda Hajduk prodao.Platini nek se malo okrene oko sebe i vidjet ce koliko ima negativnosti i nassilja kod njegovih susjeda.Jedan veliki bezobrazlug od njega,jer se nesto takvog ne govori na proslavama.To je itso kao da dodjete covjeku cetitati rodjendan pa mu onda spomenete sve mane i propuste i tako mu pokvarite slavlje.Platinija vise nikada nebi zvao na nikakve proslave,jer je stvarno razocarao ljubitelje nogometa.Cudim se i onima koji su mu pljeskali nakon govora,jer navodno nisu razumjeli francuski,pa kako onda mogu pljeskati ako nisu znali sta je rekao,znaci onako naopako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije