Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA PRIPREMAMA

VIDEO Novak snimljen kako tjera protivnike da rade sklekove i viče: Ajmo, hop!

Rolex Paris Master - Novak Djokovic Training
Foto: Dubreuil Corinne/ABACA/PIXSELL
1/5
15.02.2022.
u 11:00

Novak je dio priprema odradio i u svom centru na Dorćolu, a snimka koja se pojavila na društvenim mrežama nasmijala je mnoge

Svjetski mediji eksplodirali su nakon izjave Novaka Đokovića da nije antivakser, ali da se neće cijepiti ako ga budu na to prisiljavali samo zbog toga da igra na turnirima. ''Žrtvovat ću trofeje i titule ako treba'', najavio je za BBC. 

A svi znamo da će to doista biti velika žrtva jer ako Novak nešto voli, voli pobjeđivati. To pokazuje i  na treninzima pa je tako trenutačno na pripremama za turnir u Dubaiju gdje će odigrati prve službene mečeve u 2022. godini. 

Novak je dio priprema odradio i u svom centru na Dorćolu, a snimka koja se pojavila na društvenim mrežama nasmijala je mnoge. 

Naime, svoga je protivnika, odnosno dvojicu njih, natjerao da rade sklekove, a potom i skokove koljenima do prsa i nije bio blag, već je vikao: ''Ajmo, hop! Ajmo, ajmo!''

Ključne riječi

Komentara 2

AC
acm
01:50 16.02.2022.

who cares

LI
liliZG
13:26 16.02.2022.

tko visoko leti , nisko pada...tko je to ono rekao?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije