Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od riječi do riječi

VIDEO Novak Đoković na slavlju naručio i otpjevao bezvremenski Oliverov hit!

Screenshot
14.07.2022.
u 08:10

Podsjetimo, Đoković je prošloga tjedna osvojio četvrti uzastopni Wimbledon. Unatoč svemu, Novak je na ATP ljestvici pao na tek sedmo mjesto. No, sve to, čini se, nije mu moglo pokvariti feštu.

Novak Đoković je u srijedu u Visokom imao pune ruke posla. Bio je od jutra do večeri aktivan kod 'bosanskih piramida', družio se s navijačima, igrao tenis, plesao... a na kraju i zapjevao. Čuvenu Oliverovu Cesaricu.

Podsjetimo, Đoković je prošloga tjedna osvojio četvrti uzastopni Wimbledon. Đokoviću je to 21. Grand Slam naslov pri čemu sedmi osvojeni Wimbledon. Bolji od njega je tek Rafael Nadal koji je 22 puta slavio na nekom od četiri najveća turnira, dok u Wimbledonu jednu pobjedu više ima Švicarac Roger Federer.

Dodajmo kako je ovo četvrto uzastopno Đokovićevo slavlje u All England Clubu, a zadnji poraz doživio je 2017. u četvrtfinalu od Čeha Tomaša Berdycha. Nakon toga nanizao je 28 pobjeda na trećem grand slam turniru sezone. Za srpskog tenisača ovo je 88. osvojeni turnir u karijeri, dok je Australac ostao na šest osvojenih turnira. Posljednji je osvojio 2019. u Washingtonu.

Unatoč svemu, Novak je na ATP ljestvici pao na tek sedmo mjesto, a tome je više razloga. Prvo, ovogodišnji Wimbledon nije donosio bodove zbog sankcija ruskim i bjeloruskim tenisačima. Drugo, zbog problema s necijepljenjem srpski tenisač propustio je više turnira te samim time i priliku za osvajanje bodova.

No, sve to, čini se, nije mu moglo pokvariti feštu.

Ključne riječi

Komentara 57

Avatar comandante
comandante
09:39 14.07.2022.

veliki Novak..kada bi većina ljudi na ovom Balkanu bili poput njeega...

Avatar Kitakoruka
Kitakoruka
11:34 14.07.2022.

Laf u srcu...

Avatar Plejada
Plejada
09:08 14.07.2022.

Bravo Đokoviću! Ovaj portal je pun nacionalista i vaksera, koji su bijesni zbog tvojih pobjeda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije