Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE OČEKIVAO

VIDEO Majku nije vidio tri godine, a onda su mu priredili ovo. Slomio se...

Chris Silva
Foto: Twitter
1/4
28.12.2019.
u 10:45

Njegovoj majci omogućili su da dođe do Floride i posjeti svog sina, a reakcija Silve sve govori. Okružen suigračima i trenerom briznuo je u plač čim je shvatio što se događa, a kasnije se iskreno zahvalio svima koji su mu to omogućili

Košarkaš Miami Heata, Chris Silva (23), je kao tinejdžer, sa samo 16 godina, napustio rodni Gabon kako bi pokušao ostvariti američki san, a glavni cilj mu je bio zaigrati u NBA ligi.  

Uspio je to ove godine kada je potpisao dvosmjerni ugovor s franšizom s Floride, a u 25 utakmica ostvaruje nešto više od tri poena po utakmici. 

Uoči utakmice s Indianom, na treningu se dogodila scena koju više viđamo na filmskim platnima nego na košarkaškim terenima. 

Naime, Silva je u sedam godina samo jednom vidio obitelj, kada je na dva tjedna posjetio rodni Gabon kako bi produžio vizu, a posljednje tri godine majku Carine nije vidio

To su saznali glavni ljudi iz Miami Heata te u suradnji s NBA ligom odlučili prirediti Silvi predivno iznenađenje

Njegovoj majci omogućili su da dođe do Floride i posjeti svog sina, a reakcija Silve sve govori. Okružen suigračima i trenerom briznuo je u plač čim je shvatio što se događa, a kasnije se iskreno zahvalio svima koji su mu to omogućili.

>>> Pogledajte kamp vatrenih 2020. na EURU 


 
Ključne riječi

Komentara 1

ST
Starotopoljanin
11:26 28.12.2019.

Dirljivo do Sunday a.predivan osjecaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije