Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRISJETIO SE DJETINJSTVA

Rođen u Hrvatskoj, a tvrdi da se rodio u 'srpskoj' Dalmaciji: Izbjegli smo iz Knina i izgubili sve...

Snežana Borjan
Foto: Instagram/Snežana Borjan
1/5
27.12.2019.
u 20:55

Došli smo u Beograd bez ičega. Prodavali smo jagode sa šlagom, a otac je imao kiosk. Od prvih zarađenih novaca kupio sam vratarske  rukavice - kaže Borjan

Vratar Crvene zvezde, Milan Borjan, kanadski je reprezentativac rođen u Kninu 1987. godine. Borjan sam tvrdi kako je rođen u 'srpskom' Kninu, a i cijelu Dalmaciju naziva 'srpskom'. 

Rekao je i kako "svaki pravi Kninjanin navija za Zvezdu", a sada se u emisiji 'Lično, nezvanično' otkrio detalje iz mladosti i odlasku iz Knina. 

- Moja obitelj živjela je lijepo u Kninu, a 1995. godine kada se dogodio rat došli smo u Beograd bez ičega, sve smo izgubili - počeo je o svom djetinjstvu Borjan koji je to sve pričao dok se na zidu nalazila slika s motivima Crvene zvezde i natpis 'Knin' na ćirilici. 

- Došli smo u Beograd bez ičega. Prodavali smo jagode sa šlagom, a otac je imao kiosk. Od prvih zarađenih novaca kupio sam vratarske  rukavice. Tada smo predali papire za SAD, Australiju, Kanadu i Zimbabve, a tada je otac 2000. godine odlučio da idemo u Kanadu. Obitelj i dalje živi u Kanadi i ne planiraju se vraćati - rekao je Borjan koji je otkrio kako želi karijeru završiti u Zvezdi.

- Ja imam ugovor još tri i pol godine. Kada sam produžio rekao sam da ostajem ovdje do kraja karijere i to i dalje stoji. Ima mnogo ponuda, ali ništa što bi me natjeralo da preselim obitelj. Ovdje mi je lijepo, sretan sam, ali moram razgovarati s upravom o tome. Moja želja je ostati. Ne želim ići u arapski svijet, ne želim sina tamo odvesti, ovdje ide u vrtić, želim i da nastavi školovanje tu. Novac nije razlog zbog kojeg bih otišao bilo gdje - poručio je Borjan.

>>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih za EURO 2020.

 

 

Ključne riječi

Komentara 173

MA
marijanka
21:10 27.12.2019.

Bas mi je drago da ne zivis vise u toj tvojoj zamisljenoj srpskoj dalmaciji.Sto rece i ziv ostade (kaze narodna poslivica)

DU
Deleted user
21:28 27.12.2019.

Svi oni tako misle.Misliti je drek znati ,manjino moja slatka!!!!!!!! Živjela Nezavisna Hrvatska!!!!!!!!

Avatar rubinet
rubinet
21:10 27.12.2019.

Članak je dobar jer je poučan. Neka naša djeca pročitaju kakovo je dotičnikovo mišljenje o Domovini. I ne samo Dotičnikovo nego i većine njegovih sunarodnjaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije