Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tennys Sandgren

VIDEO Kao Đoković: Pogodio linijskog suca lopticom pa završio natjecanje

Tennis: Citi Open
Scott Taetsch/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
15.09.2021.
u 10:01

Sandgren je preuzeo odgovornost za ovaj incident

Američki tenisač Tennys Sandgren izgubio je meč na ATP Challenger turniru u Caryju u Sjevernoj Karolini nakon što je lopticom slučajno pogodio linijskog suca. 

Dok se je spremao servirati Sandgrena je u prepone pogodila loptica koju mu je dobacio sakupljač lopti. On ju je opalio reketom i od ograde se je odbila i pogodila linijskog suca. To se dogodilo u drugom gemu meča 1. kola protiv sunarodnjaka Christophera Eubanksa. 

Sandgren je preuzeo odgovornost za ovaj incident, koji je, srećom, bio blažeg intenziteta nego li onaj Novakov. Sve je opisao i sam na Twitteru.

- Dobio sam udarac lopticom u j*ja, a onda sam ju vratio prema ogradli. Ona se odbila i pogodila linijskog suca u stražnjicu dok je prolazio. A kakva je vaša večer? - stoji u objavi.

Slično se dogodilo najboljem tenisaču svijeta Novaku Đokoviću prošle godine na US Openu kada je diskvalificiran jer je nenamjerno napucao lopticu koja u grlo pogodila linijskog suca.  
 

Ključne riječi

Komentara 12

JG
jozagulikoza.guli
13:27 15.09.2021.

Kako ste samo džoku uspjeli povezat s ovim? Koji ste vi u VLu fetišisti. Nego, jeste li izvjesili zastavu?

DU
Deleted user
10:40 15.09.2021.

Lik se zove Tennys, i (profesionalno) igra tenis. Tenisač Tennys. Zanimljivo. :)

KA
KARLOVELIKI
12:08 15.09.2021.

Trebao mu je dati i milju dolara da mu ublažiti duševne boli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije