Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NISAM KRIVILA BOGA'

VIDEO Schumijeva supruga u nevjerici: Zašto se ovo baš nama događa? Zašto ovako?!

Emilia Romagna Grand Prix - Practice Day - Imola
James Moy/Press Association/PIXSELL
15.09.2021.
u 09:33

- Corinna Schumacher bila nam je velika podrška - tvrde stvaratelji filma

Dokumentarac jednostavno nazvan “Schumacher” sutra se ekskluzivno prikazuje na Netflixu, a sadržavat će razgovore s osobama koje se ne može često vidjeti u javnosti i do sada neviđene arhivske snimke. U filmu će se pojaviti i govoriti cijela obitelj, otac Rolf, brat Ralf, supruga Corinna, dvoje djece, Gina i Mick, koji je očevim stopama krenuo u svijet oktanskih utrka.

Film je režirala Vanessa Nöcker, koja ga potpisuje i producentski zajedno s Benjaminom Seikelom. Dvojac producentski potpisuje još jedan dokumentarac, onaj o velikom njemačkom sportašu Borisu Beckeru. 

Je li se obitelj bojala da će previše privatnih detalja otkriti?

- Corinna Schumacher bila nam je velika podrška - tvrde stvaratelji filma.

Novinari francuskog portala Gala vidjeli su film prije premijere i otkrili što je o Schumiju rekla upravo supruga Corinna.

- Nikad nisam krivila Boga za to što se dogodilo. To je bila loša sreća...Moglo se dogoditi svakome. Ali...Dogodilo se nama i to je najgora stvar u svemu tome- rekla je i dodala:

- Užasno je što se stalno pitam: zašto se to događa Michaelu, zašto nama, zašto ovako? Ali ipak, događa se i drugim ljudima - rekla je. 

Ključne riječi

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
10:15 15.09.2021.

takav je zivot tuzno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije