Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvorila je dušu

Schumacherova supruga oglasila se prvi puta nakon tragične nesreće: "Nedostaje nam, nikada ga nećemo ostaviti"

Foto: Profimedia
1/9
08.09.2021.
u 13:44

-Svaka njegova utrka završila je sretno, nije imao ni modrice i uvijek sam znala da Michaela čuvaju anđeli čuvari. Možda sam bila naivna, stvorila sam neku vrstu obrambenog zida i uvijek sam mislila da mu se nikada neće ništa dogoditi- dodala je Corinna.-Nikada nisam krivila Boga za ono što se dogodilo, bila je to stvarno loša sreća, isto se može dogoditi svakome.

Corinna Schumacher (52)  otvorila je dušu prvi puta nakon  fatalne nesreće koju je doživio njezin suprug Michael Schumacher (52). Legenda Formule 1 doživio je tragičnu nesreću na skijanju u francuskom resortu u prosincu 2013, nakon koje je gotovo šest mjeseci bio u medicinski induciranoj komi.

Od 2014. godine kada je prebačen u obiteljski dom zbog rehabilitacije. Obitelj Schumacher povukla se iz javnosti kako bi zaštitili privatnost prvaka, a sada je njegova supruga u Netflixovom dokumentarcu jednostavnog naziva "SCHUMACHER" napokon progovorila o nesreći i svom suprugu.

-Nedostaje mi svakog dana. Promijenio se, ali je prisutan. I dalje mi svakodnevno pokazuje koliko je snažna- rekla je Corinna.

-Svaka njegova utrka završila je sretno, nije imao ni modrice i uvijek sam znala da Michaela čuvaju anđeli čuvari. Možda sam bila naivna, stvorila sam neku vrstu obrambenog zida i uvijek sam mislila da mu se nikada neće ništa dogoditi- dodala je Corinna.-Nikada nisam krivila Boga za ono što se dogodilo, bila je to stvarno loša sreća, isto se može dogoditi svakome.

Schumacherova supruga također se osvrnula na obitelj te je priznala kako od tragične nesreća prije osam godina cijela obitelj ide na terapije.

Foto: Screenshot

-Držimo se zajedno, obitelj nam je oduvijek bila najvažnija, nastojimo biti sretni onako kako nas Michael pamti. Živimo zajedno u obiteljskom domu, idemo na terapije i radimo sve što možemo da mu bude bolje i da smo sigurni da mu ništa ne fali.

-Nastavili smo sa svojim životima, on je uvijek govorio da je privatnost važna i veoma mi je bitno da naši životi ostanu privatni, bez medijskog eksponiranja. Michael je uvijek štitio nas, a sada mi moramo štiti njega".

Schumacher je jedan od najvećih sportaša svih vremena, čovjek koji je osvojio sve što se osvojiti može,a u srpnju ove godine objavljeno je da je streaming platforma Netflix kupila prava za objavu dokumentarca o bivšem vozaču Formule 1. 

U dokumentarcu će gledatelji imati priliku vidjeti intervjue s obitelji, njegovom ženom Corinnom, ocem Rofom i bratom Ralfom. Također, u dokumentarcu će se pojaviti njegovo dvoje djece, Gina i Mick te brojna imena iz svijeta Formule 1 poput Jeansa Todta, Bernija Ecclestonea, Sebastiana Vettela, Mika Häkkinena, Damona Hilla, Flavija Briatorea i Davida Coultharda.

Snimatelji su uz informacije koje je podijelila obitelj uspjeli prikupi materijale i nikada prije objavljene informacije o njegovom životu, a dokumentarac će se početi prikazivati 15. rujna.

Između ostalog u dokumentarcu će biti prikazane snimke Schumacherove šokantne nesreće u Francuskim Alpama kao i komentar njegove žene Corine da snijeg nije stvaran, možda bolje da su odletjeli u Dubai.

Ovo je prvi puta da se Corrina oglasila nakon tragične nesreće,  a ovo su prve novosti od svibnja kada je o njegovom stanju progovorio bivši šef Ferrarija Jean Todt.

- Nikada ga nećemo ostaviti. Ja, Corinna, njegova obitelj, uvijek ćemo biti uz njega. Proveo sam mnogo vremena s Corrinom od nesreće, ona je odlična žena, drži obitelj na okupu. Sve što im se dogodilo bilo je neočekivano, ali ona je pokazala hrabrost- rekao je Todt te dodao.

-Zahvaljujući doktorima i Corinni koji su ulagali puno napora Michael je preživo, no ostale su posljedice- zaključio je Todt.

VIDEO Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

Komentara 6

DU
Deleted user
16:49 08.09.2021.

Šteta, velika šteta. Neka mu Bog podari zdravlja.

DU
Deleted user
14:04 08.09.2021.

Sumnjivi su ovi svakodnevni članci o Shumiju.Ne bi se čudio da je otišao na onaj svijet.

PV
prcko.vita
15:07 08.09.2021.

Lako vama s milijardama na računu dok sirotinja umire od obične gripe, pardon, kovida.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije