Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dok se Srbija živcira

VIDEO Jokić ponovo izvodi glazbene hitove: Ovoga puta bez majice i s instrumentalnom pratnjom

Jokić pjeva
Foto: Screenshot twitter
25.07.2023.
u 16:30

Nikola Jokić nastavit će svoj godišnji odmor tijekom kojega je već posjetio Bosnu i Hercegovinu i bavio se raftingom, vrijeme provodio u rodnom Somboru te slavio pobjede svojih konja, a pokoji put i zapjevao

Svetislav Pešić je prilikom predstavljanja popisa igrača koji će nastupati za srpsku košarkašku reprezentaciju tijekom svjetskog prvenstva ovoga ljeta rekao da se "Nikola Jokić mentalno istrošio vodeći Denver do NBA naslova". 

Najbolji srpski košarkaš i zvijezda američkih parketa, Jokić je odbio nastupiti na Svjetskom prvenstvu u košarci i tako potaknuo lavinu neodobravajućih komentara i kritika srpske javnosti.

GALERIJA Ekskluzivne fotografije Novaka Đokovića u Dubrovniku. Srpski as uživa u Hrvatskoj

Jokić pjeva
1/8

Tako će Jokić nastaviti svoj godišnji odmor tijekom kojega je već posjetio Bosnu i Hercegovinu, vrijeme provodio u rodnom Somboru i slavio pobjede svojih konja u utrkama podižući pehare koje, čini se, voli više od onih košarkaških.

VEZANI ČLANCI:

Već se društvenim mrežama proširila snimka njegove izvede hita Ere Ojdanića, "Da sam pauk". Sada je obožavatelje oduševio izvedbom pjesme "Ja sam Jovicu šarala, varala", ovoga puta bez majice i u pratnji benda.

VIDEO Srbija u šoku zbog odluke Nikole Jokića: "Idi majstore, igraj za Amere"

Komentara 1

ST
Stvarnost
21:26 25.07.2023.

Sto bi se Srbija zivcirala😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije