Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTEZ ZA PAMĆENJE

VIDEO Gospodin prije svega: Prisjetite se Cicine geste kojom je zadivio cijeli svijet

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/4
01.03.2021.
u 20:15

Sepahan je do kraja susret okončao 3:0 pobjedom, a video tog događaja do danas je na YouTubeu skupio gotovo milijun i pol pregleda

Odvilo se to 1. svibnja 2012. godine. Zlatko Kranjčar tada je bio strateg iranskog Sepahana, a tog proljetnog dana gostovao je kod Al Nasra u azijskoj Ligi prvaka. 

Nakon što je na travnjaku došlo do ozljede, zbog čega su domaćini korektno izbacili loptu, u 49. minuti zbila se vrlo neobična situacija u kojoj je naslovnu ulogu preuzeo napadač Xhevahir Sukaj (Sepahan je u tom trenutku vodio 1:0).

Cicina ostavština: Dvije dvostruke krune, dvije Lige prvaka i šok u Dugom selu

Umjesto da igračima Al Nasra dopusti da iznova organiziraju napad, Sukaj je izenanda presjekao vraćenu loptu, i protivničkog vratara Abduallu natjerao da skrivi najstrožu kaznu

Nesretni je golman pritom isključen, a Cico je na situaciju reagirao gospodskom gestom.

Od svog igrača Ebrahimija je zatražio da promaši najstrožu kaznu, što je ovaj i učinio.

Sepahan je susret okončao 3:0 pobjedom, a video tog događaja do danas je na YouTubeu skupio gotovo milijun i pol pregleda.

Inače, Kranjčar je sa Sepahanom osvojio naslov iranskog prvaka 2012. godine, a godinu dana kasnije je uzeo i Hafzi kup. Te 2012. je ujedno proglašen i najboljim strtegom u Iranu.

Komentara 4

VI
vidum
20:40 01.03.2021.

Bio je zaštitni znak kluba iz Maksimira. Ali Cico nije igrao samo za Dinamo. Igrao je za sve ljubitelje nogometa. Igrao je za sve ljubitelje sporta. Igrao je za sve nas. Kao navijač Hajduka, mogu samo reći, počivaj u miru legendo. Iskrena sućut obitelji.

ZI
zivko1
06:46 02.03.2021.

Počivao u miru.

Avatar babinjak1984
babinjak1984
02:45 02.03.2021.

Takvih ljudi kao što je bio on više nema.Od pionirskih dana bio je najbolji Dinamovac ikada.Počivao u miru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije