Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOLEMA LJUBAV

Elvira je cijeli život voljela svog Cicu: U 40 godina braka izdržali su sve nevolje

01.03.2021.
u 11:44

– Svoju sam Elviru, dok mi je bila djevojka, morao dovesti kući do 23 sata. Stanovali smo ona i ja u istom kvartu, išli u istu školu, prohodali 1974., a vjenčali se 1979. godine.

Elvira Kranjčar bila je supruga prerano preminulog Zlatka Cice Kranjčara. Ljubav koja traje još od osnovne škole, potrajala je više od četiri desetljeća i u braku, unatoč svim problemima. 

POGLEDAJTE VIDEO: Uspomena na Cicu

Elvira je vlasnica zagrebačke Galerije Kranjčar na Kaptolu i velika je zaljubljenica u umjetnost. Međutim, najviše je bila zaljubljena u svoga Zlatka. 

– Svoju sam Elviru, dok mi je bila djevojka, morao dovesti kući do 23 sata. Stanovali smo ona i ja u istom kvartu, išli u istu školu, prohodali 1974., a vjenčali se 1979. godine. Fešta je bila u Okrugljaku. Bilo je 200 ljudi, zajedno smo se veselili do šest ujutro. Čini mi se da je bilo nekako intimnije nego danas, pristupačnije. Nije bilo glamura, a bilo je prekrasno – rekao je 2019. Cico za naš list.

Video: Cicina ostavština: Dvije dvostruke krune, dvije Lige prvaka i šok u Dugom selu

Osim sina Nike, zajedno su dobili i kćer Lanu, odvjetnicu koja je od 2009. u braku s francuskim bankarom Thibaultom Dutreixom s kojim živi u Parizu zajedno s njihovo troje djece.  

Podsjetimo, Niko Kranjčar u sretnoj je vezi s glumicom Zrinkom Cvitešić, a kćer je dobio sa Simonon Fistrić s kojom je bio u braku od 2008. do 2012. godine.

VIDEO: Posljednji Cicini dani: Smrt prijatelja ga je dotukla, tada je sve krenulo nizbrdo

Komentara 9

DU
Deleted user
18:28 01.03.2021.

Ovo je prava žalost kada umre ovako veliki čovjek, sportaš, čovjek koji je jako puno napravio za hrvatski sport, laka mu hrvatska gruda

CS
Cijepio_sam_ se
15:10 01.03.2021.

Prije nisu sportaši do tridesete da se pet pluta žene i rastaju, kao danas.

Avatar Glina74
Glina74
08:14 02.03.2021.

Gdje će CICO biti pokopan . Ako mogu koje kakovi kriminalci u u aleju VELIKANA onda može i POŠTENJAĆINA CICO bio je veći HRVAT od većine VELIKANA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije