Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MU SE SVIDIO

VIDEO Cijeli svijet bruji o ovome: Ronaldo pobjesnio pa naganjao suca po travnjaku

Champions League - Round of 16 Second Leg - Manchester United v Atletico Madrid
Foto: Phil Noble/REUTERS
1/3
16.03.2022.
u 09:48

Slovenski vratar je zaradio obranu, a da nije ni znao što ga je snašlo. Tri minute poslije zaprijetili su gosti. De Paul je naciljao sa 20-ak metara, loptu je u letu malo skrenuo i Fred, ali je David De Gea odlično reagirao i paradom sačuvao svoju mrežu

Nogometaši madridskog Atletica plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka pobijedivši u utorak na Old Traffordu domaći Manchester United s 1:0 te je španjolski prvak s ukupnih 2:1 prošao dalje. Pogodak odluke postigao je Brazilac Renan Lodi u 41. minuti, a to mu je bio prvi pogodak u 25. nastupu u Ligi prvaka.

Utakmica na Old Traffordu dobro je počela za domaću momčad. U 13. minuti sjajnu akciju izveo je United, a na ubačaj Bruna Fernandesa nogu je podmetnuo Elanga i pogodio Jana Oblaka u glavu. Slovenski vratar je zaradio obranu, a da nije ni znao što ga je snašlo. Tri minute poslije zaprijetili su gosti. De Paul je naciljao s 20-ak metara, loptu je u letu malo skrenuo i Fred, ali je David De Gea odlično reagirao i paradom sačuvao svoju mrežu.

Mnogo je bilo prigovora od Manchesterovih nogometaša na suđenje Slovenca Slavka Vinčića, a prva sporna situacija dogodila se u 21. minuti. Fernandes je pao u kaznenom prostoru nakon kontakta sa suparničkim braničem. Uz provjeru VAR-a utakmica je nastavljena bez kaznenog udarca.

Ronaldu se to nikako nije svidjelo pa mu je gestikulirao kako treba nositi naočale, a onda je i potrčao za Slovencem i bijesan ga naganjao po travnjaku.

– Ronaldova reakcija na Atleticovo slavlje nakon završetka susreta sve otkriva. Nije ništa rekao, samo je ljutito napustio travnjak – opisala je Marca Ronaldovo stanje uma...

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije