Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Evo gdje gledati nogometne spektakle: Može li Ronaldo odvesti United u četvrtfinale?

Foto: Reuters
1/3
15.03.2022.
u 13:50

– Moramo biti agresivniji, uvjerljiviji i dublji. Način na koji smo zabili gol u prvoj utakmici upravo je to.

Svoje mjesto u četvrtini finala Lige prvaka od 21 sat tražit će Manchester United i Atlético Madrid (Arenasport 7) te Ajax i Benfica (Arenasport 1).

Crveni vragovi Madriđane čekaju u dobroj atmosferi nakon subotnje prvenstvene pobjede nad Tottenhamom, u kojoj se proslavio sada najbolji strijelac u povijesti nogometa Cristiano Ronaldo. Portugalac je za vikend postigao svoj 807. gol i upisao se u povijest.

No rezultat 2:2 iz prve utakmice ni jednima ni drugima ne daje za pravo da si već pripišu pobjedu. Trener Manchester Uniteda Ralf Rangnick ima plan:

– Moramo biti agresivniji, uvjerljiviji i dublji. Način na koji smo zabili gol u prvoj utakmici upravo je to.

Foto: Reuters

Njegov igrač Diego Dalo kaže sljedeće:

– Kad pomislim na Atlético, vidim odmah njihovu želju. Moramo biti spremni na sve jer oni su fantastična momčad, ne samo u domaćoj ligi već i u Ligi prvaka. Imaju fantastičnu sezonu i pokazali su što mogu u posljednjih nekoliko godina – rekao je.

– Gotovo sve što smo napravili u prvoj utakmici napravili smo jako dobro. Netko bi pomislio da je prednost na strani Manchester Uniteda, ali pravilo o golu u gostima više ne postoji, tako da sve ovisi o igri – svjestan je toga strateg Atlética Diego Simeone.

Benfica je pak iznenadila mnoge odigravši u prvoj utakmici 2:2 protiv Ajaxa, čime si je ostavila mogućnost prolaska. No Nizozemci su itekako vidjeli njihove probleme, posebice one koji se odnose na prostor između njihovih linija.

Trener Ajaxa Erik ten Hag očekuje sada više od Sebastiena Hallera koji je trenutačno drugi strijelac Lige prvaka s 11 pogodaka, a prvi je Lewandowski s 12. Zanimljivo, prema navodima britanskih medija baš bi sadašnji trener Ajaxa trebao na ljeto naslijediti Rangnicka na klupi Man. Uniteda. Njegovo imenovanje podržava i sam Ralf koji bi dolaskom Ten Haga preuzeo savjetodavnu funkciju u klubu.

>>> Ronaldo dolaskom u Manchester izazvao neviđenu euforiju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije