Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ KOLUMBIJE

VIDEO Bizarno: Izvadio 'alatku' pa njome izazivao protivnika prije udarca

Izvadio 'alatku' prije slobodnog udarca
Foto: YouTube/Screenschot
19.10.2022.
u 16:22

Vjerojatno je postigao svoj cilj jer suparnici nisu zabili, a sudac ga nije kaznio ni kartonom.

Bilo to izvođenje penala ili slobodnog udarca, neki igrači spremni su učiniti sve kako bi omeli protivnike. Ali potez jednog igrača iz kolumbijske lige toliko je bizaran da je bez snimke u njega teško povjerovati. Zato danas svi o njemu pričaju.

Jaguares i Santa Fe, naime, susreli su se u 18. kolu kolumbijskog prvenstva. Tijekom utakmice domaćini su zaradili slobodni udarac iz obećavajuće pozicije. No, dok se jedan igrač Jaguaresa namještao izvesti, igrač Santa Fea Geisson Perea htio ga je isprovocirati pod svaku cijenu pa je skinuo hlačice i pokazao penis protivniku. Koliko god smiješno zvučalo, sramotno ponašanje jednog profesionalca.

Video pogledajte OVDJE

Nije poznato kako je reagirao, ali očito ga je sputalo jer nije pogodio. Sudac nije vidio pa je Perea prošao bez opomene, ali jesu svi gledatelji koji su pratili utakmicu na televiziji. Jaguares je na kraju ipak slavio rezultatom 2:1

>> Pogledajte: Elon Musk objavio da kupuje Manchester United no onda je uslijedilo razočaranje za navijače

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Ninefinger
Ninefinger
17:40 19.10.2022.

Tako i Hrvatska. Mi izvadimo Milanovića i dok Rusi gledaju u njega, mi dođemo pred gol.

LI
lickakaldrma
06:50 20.10.2022.

nnefinger,Au droga je cudna hrana,tebe izgleda nagriza opasno......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije