Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOKEJ NA LEDU

Veseli praznici: J. Prpić gasio požare, Hećimović mijenjao pelene kćeri Anji

'11.08.2011., Trg Kresimira Cosica, Hotel Panorama, Zagreb - Povodom nove sezone hokejski klub Medvescak organizirao je konferenciju za javnost na kojoj su predstavili cijelu momcad. Joel Prpic, Marty
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
12.08.2011.
u 10:52

Medveščak predstavio momčad sa 14 novih igrača i trenerom Martyjem Raymondom.

Johnu Hećimoviću ljeto je bilo jako "veselo", potkraj travnja supruga Julia rodila mu je kćer.

– Trebala se zvati Lucija, ("koja svijetli", lat., nap. a.) ali kada smo vidjeli kako je tamnoputa, odustali smo, jer Lucija mi je nekako ime za plavušu. Zato smo je nazvali Anja.

Naučio je mijenjati pelene, ali priznaje da veći dio posla obavlja supruga.

– Dijete nam je odlično, spava od devet navečer do sedam ujutro. No, preko dana se dosta umorimo pazeći na nju, tako da mi je odlazak u Hrvatsku dobro došao za predah – iskreno će John, koji priprema teren za dolazak svoje obitelji, a dotad ih gleda samo preko Skypea.

>>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od petka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije