Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIT ĆE VATRENO

Večeras je novi spektakl! Modrić i ostali vatreni stižu na jedrenjaku

Doček Vatrenih na trgu
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/7
17.07.2018.
u 08:44

Zadar će pozdraviti viceprvake svijeta i svoju djecu - Luku Modrića, Danijela Subašića, Šimu Vrsaljka i Dominika Livakovića.

Nezaboravno slavlje bilo je jučer u Zagreb, a večeras će se nastaviti u Zadru. Taj će grad pozdraviti viceprvake svijeta i svoju djecu - Luku Modrića, Danijela Subašića, Šimu Vrsaljka i Dominika Livakovića.

Program dočeka počinje u zadarskoj luci u uvali Jazine u 20 sati. Zadarski Vatreni do Foruma će doploviti jedrenjakom Branimir koji će se kretati uz gradski most, zatim duž Liburnske, Istarske i Obale kralja Petra Krešimira IV. Nakon što se reprezentativci iskrcaju na gatu Obale kralja Petra Krešimira IV, svečani program se nastavlja na Forumu od 21 sat, piše eZadar.

Doček Vatrenih na trgu
1/30

I ostali će gradovi prirediti doček za vatrene - slavlje za izbornika Zlatka Dalića bit će prvo u Varaždinu, a onda njegovom rodnom Livnu. Slavonski Brod dočekat će Marija Mandžukića, Omiš Ivana Perišića, a Donji Miholjac je spreman za dolazak Domagoja Vide.

>> Pogledajte ludnicu na Trgu

Komentara 14

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
16:02 17.07.2018.

Ne ostavljajte autoradije u autima, kriminalac Beljak je pomahnitao!

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
16:04 17.07.2018.

Steta sto niti jedan srebrni nije iz Rijeke. Kakav bi to bio fantasticni docek s golim Obersnelom, Zikicom Jovanovicem, uz pjesmu Let3 i sve pod Frljicevom rezijom.

KA
kajbum
10:05 17.07.2018.

Ako nesmije. Thompson pjevat zovite serbedjiju samo Nek se cuju caboglave

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije