Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gdje je sve počelo

Vatreni došao u rodno mjesto svojih roditelja: 'Uvijek ću biti dio Oriovca i moje Slavonije!'

FIFA World Cup Qatar 2022 - Third-Place Playoff - Croatia v Morocco
Foto: BERNADETT SZABO/REUTERS
1/4
25.06.2023.
u 14:42

"Hrvatska zvijezda tako je posjetila naše najmlađe na našem stadionu, dao im par savjeta i riječi motivacije. Hvala Josipu na ovom posjetu koji će našoj djeci ostati urezan u sjećanje", napisali su iz NK Oriolika povodom posjeta Josipa Stanišića.

Nakon sudjelovanja u završnici Lige nacija, hrvatski reprezentativac Josip Stanišić došao je u rodni kraj svojih roditelja. Oba roditelja 23-godišnjeg braniča Bayerna su iz Slavonije. Njegov otac dolazi iz sela Malina, dok je igračeva majka iz susjednog Oriovca. Hrvatski reprezentativac je rođen u Munchenu, no svoju povezanost sa Slavonijom pokazao je i posjetom NK Orioliku.

Mještani su ga dočekali na stadionu četvrtoligaša, a došla su ga vidjeti i djeca. S nekoliko riječi pozdravio je predsjednika kluba, Dominika Milinkovića koji mu je čestitao na reprezentativnim i klupskim uspjesima te zahvalio za doprinos promociji Oriovca. Zatim se Stanišić obratio i svima na stadionu.

GALERIJA Vatreni osvojili srebro u Ligi nacija: Španjolska bolja u finalu

FIFA World Cup Qatar 2022 - Third-Place Playoff - Croatia v Morocco
1/59

"Na ovom oriovačkom stadionu sam učinio svoje prve nogometne korake i uvijek ću biti dio Oriovca i moje Slavonije. Znam koliko je bitno da i danas prenesem poruku ovim najmlađim Oriovčanima. Uz trud, rad i zalaganje te držanje do obiteljskih i kršćanskih vrijednosti sve je moguće, a jako me veseli ovako veliki odaziv mojih Oriovčana", rekao je Stanišić.

VEZANI ČLANCI:

Razmijenio je darove s predstavnicima Oriolika, a nakon toga se podružio sa svim prisutnima. Na kraju se poklonio "Nebeskoj bojnoj", muralu posvećenom prerano preminulim nogometašima Oriolika.

"Poslije odrađenih turnira na našem stadionu dočekali smo Vatrenog Oriovčanina, Josipa Stanišića! Hrvatska zvijezda tako je posjetila naše najmlađe na našem stadionu, dao im par savjeta i riječi motivacije, strpljivo se fotografirao i podijelio autograme svima! Hvala Josipu na ovom posjetu koji će našoj djeci ostati urezan u sjećanje", napisali su iz kluba.

VIDEO Dalić: 'Rekao sam jučer da su penali lutrija. Nisu, pogriješio sam'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije