Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jug na Savi

Vanja Udovičić upitan, zbog viroze morao prekinuti trening

'24.09.2011., Zagreb - 2. kolo kvalifikacija za Ligu prvaka, HAVK Mladost - Teva Vasas Uniqa. Vanja Udovicic.  Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
'Slavko Midzor/PIXSELL'
08.02.2012.
u 11:16

– Teško da možemo ponoviti igru iz finala Kupa, a rezultat nikako. Bit ću zadovoljan i s minimalnom pobjedom – kaže Kobešćak

Vaterpolistima Mladosti još se smiješi prvo mjesto u skupini B Lige europskih prvaka. Za to bi žapci večeras u 18.40 sati (uz prijenos na HTV 2) trebali na svom bazenu u četvrtom kolu pobijediti Jug s dva ili više pogotka.

– Znamo to, no nismo opterećeni time. Naši igrači više vole teži put – pomalo u šali kazao je dopredsjednik Mladosti Boško Lozica.

Financijsku situaciju u klubu opisao je rečenicom "vidimo svjetlo na kraju tunela", uz pojašnjenje da je dug "značajno smanjen". A da bude još bolje, Lozica poziva u upravu bivše mladostaše, a sada ugledne menadžere, Darija Kobešćaka, Antu Huljeva i Roberta Sappea.

Za večerašnji hrvatski derbi u Ligi prvaka upitan je nastup Vanje Udovičića. Jučer ga je, prema Lozičinim riječima, dohvatila viroza i morao je s pola treninga otići doma pa nije došao na konferenciju za novinare. No, trener Vjeko Kobešćak nada se da će momčad biti kompletna:

– Prvo mjesto u skupini znatno bi nam olakšalo put do Final Foura, no neće biti lako s Jugom, koji s Đuhom možda psihološki još bolje stoji. Teško da možemo ponoviti igru iz finala Kupa, a rezultat nikako (u Zadru je bilo 15:7 za Mladost, op. a.). Nama je prvi cilj popraviti našu igru i vratiti samopouzdanje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije