Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL liga

Uvjerljiva pobjeda Washingtona, slavili i Edmonton Oilers i New York Rangers

Pittsburgh Penguins i Washington Capitals
Reuters/PIXSELL
06.02.2017.
u 14:13

Talbot je upisao 22 obrane u svom petom shutoutu ove sezone, a u karijeri ih ima 16.

Sinoć su u NHL-u odigrane tri utakmice, a pobjedu su izborili najbolja momčad lige Washington Capitals te Edmonton Oilers i New York Rangers.

Capitals su sa 5-0 pobijedili Los Angeles Kingse, a vratar Philipp Grubauer je imao 38 obrana u trećem shutoutu sezone. Capitalsima je ovo deveta uzastopna pobjeda na domaćem ledu i sada ima omjer 36-11-6 te vodi u NHL sa 78 bodova. 

Lars Eller, Johansson, Brett Connolly, T.J. Oshie i Justin Williams su zabili za Washington.

Edmonton Oilers su sa 1-0 slavili protiv Montreala nakon raspucavanja na njihovom ledu. Vratar Cam Talbot je imao tri obrane u raspucavanju, a Leon Draisaitl je zabio za pobjedu Edmontona (29-18-8) od 1-0.

Talbot je upisao 22 obrane u svom petom shutoutu ove sezone, a u karijeri ih ima 16.

New York Rangersi su kod kuće sa 4-3 bili bolji od Calgary Flamesa. Henrik Lundqvist je obranio 29 udaraca prema vratima Rangersa, a golove za pobjedu su zabili Michael Grabner Rick Nash, Chris Kreider i Jesper Fast. Troy Brouwer, Dougie Hamilton i Matthew Tkachuk bili su strijelci za Calgary (27-25-3).

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
18:17 06.02.2017.

oliersi moj najdraži klub ,nadam se da ce biti bolji ove sezone

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije