Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESTATYN-RIJEKA 0:3

Uvertira za derbi: Rezervna Rijeka 'uvalila tricu' Velšanima

Rijeka Istra (1)
Nel Pavletić/Pixsell
25.07.2013.
u 22:05

Strijelci za Rijeku bili su Ivan Močinić (36. minuta), Ivan Boras (40.) i Goran Mujanović (66.)

Rijeka je i s drugom momčadi rutinski odradila posao protiv velškoga Prestatyn Towna pobijedivši u Rhylu glatko 3:0 (prva 5:0). Riječane u 3. pretkolu čeka slovačka Žilina, koja je nadoknadila 1:3 protiv ljubljanske Olimpije i pobjedila 2:0. Slovaci dolaze na Kantridu 1. kolovoza, uzvrat je sedam dana kasnije.

Rijekin trener Matjaž Kek odmarao je glavninu snaga za sraz s Dinamom u nedjelju (19 sati), nisu igrali Vargić, Tomečak, Marić, Alispahić, Ajayi i Benko, kao ni Anas Sharbini, čiji debi se očekuje upravo protiv Dinama.

Strijelci za Rijeku bili su Ivan Močinić (36. minuta), Ivan Boras (40.) i Goran Mujanović (66.), a nastupili su:

Mance - Boras (od 78. Škarabot), N. Datković, Lešković, Bertoša - Mujanović, Maleš (od 57. Zlomislić), Pokrivač, Močinić - Tadić, Krstanović (od 57. Pilčić).

>> Tudor: Neizvjesnost s Turnovom realnost je moje momčadi

>> Lokosi gubili 0:2, izjednačili pa primili eliminirajući gol

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije