Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plavi hrane vatrene

Utakmicu sa Slovačkom završilo čak deset dinamovaca

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/5
17.11.2019.
u 21:27

Lako je moguće da će i na Europskom prvenstvu reprezentacija imati više od polovice igrača koji su u određenom trenutku bili igrači Dinama

Odlični rezultati Dinama u zadnjih godinu i pol dana, igrači koje je boljima napravio trener Nenad Bjelica očito koriste i našoj nogometnoj reprezentaciji.

Naime, nakon dugo vremena tri aktualna igrača plavih bila su u početnoj postavi Zlatka Dalića za ključnu utakmicu kvalifikacija protiv Slovačke (Livaković, Perić, Petković), a u jednom trenutku su igrala četvorica plavih jer im se priključio i Oršić.

>> Pogledajte galeriju sa službene promocije Modrićeve knjige 'Moja igra'

Hrvatska nogometna reprezentacija
1/11

Zadnji put Dinamo je u početnoj postavi reprezentacije imao trojicu aktualnih igrača prije deset godina u Kazahstanu kada su igrali Robert Kovač, Dejan Lovren i Mario Mandžukić.

Uz to, Dinamo se s pravom pohvalio kada je s 14 od 23 igrača na Svjetskom prvenstvu u Rusiji došlo ili iz plave škole ili je svojevremeno igralo u Dinamu.

I u ovoj utakmici sa Slovačkom može se zabilježiti jedan kuriozitet, naime, utakmicu je na Rujevici završilo čak deset igrača koji su igrali u Dinamu, na terenu je ostao Duje Ćaleta-Car, on jedini nije bio stanovnik maksimirskih svlačionica.

Tako je završni sastav bio: Livaković – Jedvaj, Ćaleta-Car, Perić, Barišić – Modrić, Brozović – Brekalo, Kovačić, Oršić – Petković.

Lako je moguće da će i na Europskom prvenstvu reprezentacija imati više od polovice igrača koji su u određenom trenutku bili igrači Dinama.

>> Pogledajte kako je pobjedu vatrenih proslavila hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović

Komentara 35

OV
Ovozemaljski
21:44 17.11.2019.

Budimo realni da nije bilo Mamića, nebi bilo ni Dinama, ni Modrića ni drugog mjesta u Rusiji niti bi mi bili čest sudionik nogometnih završnica. Onako kad se sagleda realno i činjenično. Bez mržnje,.zavisti, zloče, kompleksa, ideologije i ostalih hrvatskih bolesti i mana.

JU
juma
22:32 17.11.2019.

Gledam veceras Francusku i ne vjerujem vlastitim ocima kakav novi stadion imaju u Albaniji? Ociglednu smo po stadionima, postali Albanija Europe, a viceprvaci smo svijeta. Potpuno nadrealna situacija.

DU
Deleted user
21:37 17.11.2019.

Hvala Tebi Zdravko Mamić!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije