Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svečana loža

Prepoznajete li čovjeka u zagrljaju predsjednice? Tko zna gdje bi bili bez njega

Stipe Modrić
Foto: Mladen Milčić
1/8
16.11.2019.
u 23:09

Budući da smo se plasirali na Euro 2020, Luka Modrić je na izvanrednom putu da postane igrač s najviše nastupa za hrvatsku reprezentaciju

Hrvatska reprezentacija izborila je svoje šesto europsko prvenstvo, peto u nizu, a dvoboj protiv Slovačke na Rujevici promatrali su i brojni uglednici u svečanoj loži.

U Rijeku su stigli očekivani gosti na čelu s predsjednicom Republike Hrvatske Kolindom Grabar-Kitarović, no jedna nam je osoba osobito upala u oko jer se rijetko ističe - Stipe Modrić!

Pogledajte izjave Vatrenih nakon plasmana na Euro

Dakako, riječ je o ocu našeg kapetana Luke Modrića, ponajboljeg igrača svijeta, kojem nedostaje još samo osam nastupa da postane nogometaš s najviše nastupa u hrvatskom dresu (trenutačni rekorder je Darijo Srna sa 134 nastupa).

Budući da smo se naposljetku plasirali na Euro 2020, Modrić je na izvanrednom putu da to i ostvari, na ponos svog oca koji je uz širok osmijeh dočekao posljednji sučev zvižduk na Rujevici.

Novinar Večernjeg lista Mladan Milčić zabilježio je trenutak kada se našao u zagrljaju prve dame Hrvatske, ali i Miroslava Blaževića, čovjeka koji je Hrvatsku odveo do bronce 1998. godine u Francuskoj.

Dakako, prisutan je bio i suprug Jakov Kitarović.

Pogledajte u nastavku komentar novinara Večernjeg lista

 

Komentara 94

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
00:29 17.11.2019.

Cestitam momcima na tri sjajna gola.Koji ce to trio biti Petkovic-Modric-Orsic.Danas je Peric odigrao lipu utakmicu.Kod onog gola Slovaka Livi malo bia na krivoj nozi ali iskupia se u nastavku.Dobar nogomet lipi golovi i pravo navijanje. Cili dan mediji pisu o predsjednici o njenom dolasku u Rijeku o doceku,mediji su ostali sigurno razocarani jer nasa predsjednica je osoba kakva bas i triba hrvatskom narodu,koliko je nas narod voli obozava pokazalo se i danas u Rijeci.Sritno momci na lito na euru,nima zime za HR-nogomet.

PR
Princeza
23:38 16.11.2019.

Prepoznajemo. Otac Luke Modrica. Ponosa dva nasa Kolinda i Lukin otac.

DP
d0m_p3r1gnon
01:03 17.11.2019.

Predsjednica je super!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije