Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOLTOMANIJA U ZAGREBU

Usain Bolt: Svjetski rekorder protiv dva prvaka

'Jamaica\'s Usain Bolt celebrates winning the Men\'s 200m Final Photo: Press Association/Pixsell'
'Adam DavyPress Association/Pixse'
11.09.2011.
u 19:46

Sam na ručku: na meniju piletina s mlincima i gulaš sa žgancima velika natjecanja Prvu veliku medalju osvojio je na Svjetskom juniorskom prvenstvu 2002. godine, a onda je zapalio svijet u Pekingu (2008.), Berlinu (2009.) i Daeguu (2011.)

Tko će sve trčati u Zagrebu uz Usaina Bolta u utrci na 100 m. Redom – Kim Collins, svjetski prvak iz 2003., treći na posljednjem Svjetskom prvenstvu; Justin Gatlin, olimpijski prvak iz Atene 2004. te svjetski prvak iz Helsinkija 2005.; Richard Thompson, srebrni na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008.; Jaysuma Saidy Ndure, šesti na Europskom prvenstvu 2010. u Barceloni; Trell Kimmons, polufinalist na SP-u u Južnoj Koreji ove godine; Mario Forshyte, polufinalist na SP-u u Južnoj Koreji; Ivory Williams, svjetski juniorski prvak 2004.

Otkako je Usain Bolt u subotu navečer ušao u apartman hotela Panorama, nije iz njega izlazio sve do nedjeljnog ručka. A iz lifta je izašao oko 13.30 sati i uputio se na ručak zviždeći neku svoju melodiju. Mali broj novinara i fotoreportera nije ni primijetio, a zanimljivo je da je izašao sam, bez pratnje zaštitara.

Ručao je sam, a na meniju su bili piletina s mlincima i gulaš sa žgancima. I dok bi neke druge velike sportske zvijezde možda tražile posebne menije i privilegije, Usain je jeo ono što je tog dana bilo ponuđenu. Doručak je vjerojatno prespavao, a da je htio, mogao je bez problema u sobu naručiti jelo. Poslije su mu se na ručku pridružili menadžer Riki, trener Glen Mills te njegov osobni maser Everald Edwards.

– Baš sam mislio da ću ga jednom masirati, ali ništa od toga. Morat ću se zadovoljiti ostalim zvijezdama zagrebačkog mitinga – rekao je Mario Dušak, bivši atletičar koji je službeni maser mitinga.

– S obzirom na to da ima puno atletičara i atletičarki, još sam organizirao dvojicu masera – rekao je Mario Dušak, koji na 800 metara ima rezultat 1:46,68, što je četvrti rezultat svih vremena u Hrvatskoj. Brži od njega bili su samo Luciano Sušanj, Milovan Savić i Slobodan Mijolović.

Kada bi Usain Bolt znao da Mario između ostalih masira najpoznatije hrvatske manekenke, poput Ive Jerković, možda bi navratio na barem jednu masažu.

– Uopće mi nije čudno što Usain ne izlazi iz sobe. Ne samo on nego i ostali. U sobi imaju svoj mir, gledaju filmove, igraju igrice, stalno su na internetu. Nekada kada nije bilo kompjutora svi smo se međusobno družili u lobiju hotela, kartali, zezali se. Sada u lobiju preko dana ne možete vidjeti nikoga. Prava pustoš – rekao je jedan od brojnih menadžera koji su došli u Zagreb.

>>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od ponedjeljka.

Komentara 1

MA
Markoc
20:07 11.09.2011.

Jedva čekam da vidim uživo kako to izgleda kada takav trkač trči.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije