Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOURINHO JE LJUTIT

United je blokirao transfer Hrvata jer su smatrali da nije velika zvijezda

Jose Mourinho
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
12.10.2018.
u 07:50

Engleski mediji pišu da je transfer zapravo blokirao čelni čovjek Uniteda Ed Woodward zbog čega je trener Jose Mourinho još uvijek ljutit na vodstvo kluba.

Manchester United prošle je godine bio blizu dovođenja Ivana Perišića iz Intera, no transfer je propao zbog tri milijuna eura.

Naime, milanski klub je tražio 55 milijuna eura za hrvatskog reprezentativca, dok su crveni vragovi bili spremni platiti 52 pa posao nije realiziran.

Engleski mediji sada pišu da je transfer zapravo blokirao čelni čovjek Uniteda Ed Woodward zbog čega je trener Jose Mourinho još uvijek ljutit na vodstvo kluba.

Tvrdi se da Woodward nije htio kupiti Perišića jer je smatrao da nije dovoljno velika zvijezda i da se ne može marketinški iskoristiti.

A da nije stvar u novcu, svjedoči i transfer Alexisa Sancheza kojega je United doveo na početku ove godine. Prema navodima engleskih medija Čileanac na Old Traffordu zarađuje nevjerojatnih 570 tisuća eura tjedno i najbolje je plaćeni igrač Premiershipa.

>> Pogledajte što su Dalić i Modrić rekli uoči Engleske

Komentara 4

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
10:11 12.10.2018.

Zato se Mourinho šmuca po Crnoj Gori i očijuka jeftine srpske pik-zibnere

Avatar southman
southman
08:45 12.10.2018.

Jako su se usrećili sa Sanchezom !

DU
Deleted user
16:07 12.10.2018.

Mourinho out :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije