Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZBURKAO DUHOVE

Veznjak Man. Uniteda šokirao porukom o Srbiji: Opet će izdati!

Nemanja Matić
Foto: Reuters/Pixsell
09.10.2018.
u 13:55

"Da, Nemanja Matić je spreman poginuti za Srbiju kao što ga je njegova država, s istim entuzijazmom, spremna ponovo izdati. I uradit će ona to. Nemaj nikakvu sumnju, moj Nemanja", napisao je Matić

Veznjak Manchester Uniteda Nemanja Matić uzburkao je duhove u Srbiji objavom na društvenim mrežama.

"Da, Nemanja Matić je spreman poginuti za Srbiju kao što ga je njegova država, s istim entuzijazmom, spremna ponovo izdati. I uradit će ona to. Nemaj nikakvu sumnju, moj Nemanja", napisao je Matić na Instagramu.

Matić nije na popisu reprezentativaca Srbije za utakmice s Crnom Gorom i Rumunjskom, a izbornik Mladen Krstajić to je objasnio ozljedom. Napomenimo i da je veznjak u subotu odigrao svih 90 minuta u preokretu Uniteda protiv Newcastlea.

Matić se jednom bio povukao iz reprezentacije Srbije, u vrijeme dok je momčad vodio Siniša Mihajlović. No, nakon toga se vratio, a nakon ispadanja sa Svjetskog prvenstva u Rusiji je najavio da će se možda umiroviti od nacionalne selekcije. Srbijanski mediji napominju da je atmosfera u njihovoj nogometnoj reprezentaciji potpuno poremećena.

>> Pogledajte trening hrvatske reprezentacije

Komentara 14

Avatar nula
nula
15:15 09.10.2018.

Koga briga za Stevana Nemanju ...)-:

RO
rojnik
16:19 09.10.2018.

Misli Nemanja na izdaju Srba sa Kosova i propale ,nikad saživjele i priznate traktorske "rsk"-a.

Avatar Jalnuški
Jalnuški
16:08 09.10.2018.

A ova "vijest" zanima... Koga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije