Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLCI SE RASPISALI

Ugledne novine tvrde da bi reprezentacija Jugoslavije danas bila strah i trepet, iznenadili i odgovori čitatelja

Marko Mrkonjic/PIXSELL
26.04.2021.
u 13:29

"Ova bi imena sijala teror na međunarodnoj sceni i dovela u pitanje vladavinu SAD-a", piše Marca.

Dobre partije košarkaša s ovih prostora u NBA ligi potaknule su španjolsku Marcu da se zapita što bi reprezentacija bivše Jugoslavije danas napravila u košarci.

"Raspadom velike balkanske države raspao se i sport, karika multikulturne zemlje i sredstvo komunističkog režima za širenje uspjeha i pohvala. Natjecateljski gen i talent ostao je u malim državama koje su godinama kasnije uspješne u sportovima poput košarke", navodi Marca.

Marca navodi da bi imaginarnu reprezentaciju Jugoslavije činili Miloš Teodosić, Goran Dragić, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Luka Dončić, Bojan Bogdanović, Nemanja Bjelica, Nikola Jokić, Nikola Vučević, Jusuf Nurkić, Dario Šarić, Nikola Milutinov...

"Ova bi imena sijala teror na međunarodnoj sceni i dovela u pitanje vladavinu SAD-a", piše Marca.

A Marca je svojim posjetiteljima ponudila anketu i pitala bi li se ova zamišljena momčad mogla nositi s SAD-om. Glasovalo je više od 17.000 ljudi, a čak 74 posto izjasnilo se potvrdno.

Ključne riječi

Komentara 45

Avatar Númenor
Númenor
14:49 26.04.2021.

Yugoslavija je bila shithole zemlja.

Avatar Númenor
Númenor
14:47 26.04.2021.

Je, je. Bi, bi. Zato ta raspala juga nije u 70 godina osvojila medalju na svjetskom prvenstvu, a Hrvatska je u 20 godina osvojila dvije. Hrvatska je pojam u nogometu i za jugu i za sve ex yu zemlje. Pojam.

Avatar Uskok
Uskok
14:51 26.04.2021.

Da nije bilo te državne tvorevine Hrvatska bi bila svjetski prvak u nogometu poslije 1945.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije