Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GNJEV NAKON PORAZA

Treneru Hajduka navijači će ovo teško oprostiti: 'Neka se ne vraća u Split!'

U 31. kolu Prve HNL na Maksimiru se sastali Dinamo i Hajduk
Sanjin Strukic/PIXSELL
26.04.2021.
u 07:00

Odgovorite nam u anketi smatrate li i vi da je Paolo Tramezzani napravio nešto toliko skandalozno i za osudu.

Hajdukov trener Paolo Tramezzani prije derbija s Dinamom, koji su Splićani izgubili s rezultatom 0:2 na Maksimiru, govorio je da zna sve o emocijama i tenzijama oko susreta, ali svejedno je poslije poraza uz osmijeh uzeo dres rivala... I izazvao brojne reakcije navijača.

Sporni dres jest onaj Lirima Kastratija, strijelca drugog pogotka za Dinamo. Njih se dvojica znaju iz vremena kad je Talijan bio pomoćni trener reprezentacije Albanije.

Iako je njegov običaj nakon svake utakmice uzeti dres nekog od protivničkih igrača, tako nešto nije opravdanje za navijače Hajduka koji po društvenim mrežama izražavaju nezadovoljstvo potezom. Uostalom, mogao je to obaviti daleko od očiju, posebno ako je svjestan svih tenzija i značaja derbija.

Foto: Arena/Screenshot

– Osmijeh nakon poraza u derbiju dovoljno govori o trenutačnom Hajduku – jedan je od komentara, a ne nedostaje i onih žešćih.

Posebno jer je Tramezzani malo previše hvalio Dinamo poslije utakmice, sve s ciljem pravdanja neuspjeha momčadi koju vodi.

"Zbog njega Livaja odlazi iz Hajduka.", "Ne treba se ni vraćati u Split.", "Bitno da ima dres Dinama.", "Neka se ide "cerekati" u Italiju."...

Realno je da Hajduk ove godine kroz Prvu HNL neće izboriti Europu i to je uistinu rezultatska katastrofa, peto mjesto je ipak ispod razine onoga što Splićani predstavljaju. Stoga, ogorčenost navijača Hajduka svakako nije iznenađujuća.

Komentara 47

KO
komunikolog
07:28 26.04.2021.

Opet im je Mamić kriv?

UM
umnjak
07:42 26.04.2021.

Sasvim sportski potez. A to sto primitivizam vkada Hajdukom je civilizacijski problem.

MO
modovisisajteMaraschino
07:09 26.04.2021.

Gluposti. Samo bolesnim glavama je problem razmjene dresa. Ja kao Dinamovac imam par dresova protivnika pa i Hajdučki kao uspomenu. Bolje se brinite za kredite, upravu i panjeve na terenu jer to je realna slika Hajduka danas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije