Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAO RIJEČANE

Bjelica bez kontrole: 'Je l' vas usrećila korporacija? P..ka vam materina!'

U 31. kolu Prve HNL na Rujevici se sastali Rijeka i Osijek
Nel Pavletic/PIXSELL
25.04.2021.
u 22:17

Što ga je ponukalo na takvo ponašanje, teško je reći...

Trener Osijeka Nenad Bjelica još se jednom našao u centru pažnje zbog vulgarnog ponašanja, ovaj put nakon derbija protiv Rijeke (0:0) u 31. kolu Prve HNL.

Kako doznaje 24sata, u tunelu Rujevice nakon utakmice uputio je psovke i dodatno provocirao domaćine.

- Je l' vas usrećila korporacija? P..ka vam materina! Je...a vas korporacija.

Pod "korporacija" je mislio na "spregu" Dinama i Rijeke, a zašto u ovom slučaju, to samo on zna. Jer, jedanaesterac dosuđen za Rijeku nije bio sporan, a na kraju nije ni koštao Osijek poraza. Niti je neka sudačka odluka oduzela Osijeku pogodak...

Svejedno, kroz cijeli susret bio je nervozan pa čak i dobio žuti karton zbog protesta sucu Joviću poslije jednog prekršaja igrača Rijeke, za koji je također stigla kazna u vidu žutog kartona.

Na provokacije i psovke nitko nije reagirao, tek je pomoćni trener Rijeke Danko Matrljan kratko prokomentirao uz glasan smijeh:

- E moj Bjelica...

Remi je udaljio Osijek od prvog mjesta jer Dinamo je pobijedio 2:0 Hajduk te "pobjegao" na četiri boda, uz utakmicu manje.

Ključne riječi

Komentara 28

IS
istina00
22:28 25.04.2021.

kakav primitivac, strašno što si on dozvoljava...mislio sam da je gospodin čovjek, ali on je samo loš gubitnik...

HR
Hrabraja
23:12 25.04.2021.

Bjelicu odavno treba maknuti iz ozbiljnog nogometa, užasno nekulturan i neobjektivan

MO
mosack
23:43 25.04.2021.

U cjelini gledano Bjeličin učinak u Osijeku će biti: puno potrošenih para i ništa osvojenog, uz plasman u treću EU konferenecijsku ligu... zato i jest toliko frustriran... Planirao je trenirati neki klub iz lige petice, a sad neće ni drugugu sezonu završiti do kraja u Osijeku, kao što nije nigdje zadnjih deset godina... Čekaj samo da Mađarski milijarder shvati da je dobio šipak od trenera koji je plaćen dvostruko više od najskupljeg igrača... a iz kojeg ostaje ekipa rashodovanih i potkapacitiranih igrača koji upravo završavaju svoju najbolju sezonu na lažnom dopu Bjeličinih "šarenih laža"... voda si Nenade i ti to znaš :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije