Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD 2015. GODINE

Udvostručene kazne za doping, sportašima četiri godine kazne

doping
DPA/PIXSELL
15.11.2013.
u 15:42

WADA je odlučila biti fleksibilnija u sankcioniranju sportaša za koje će utvrditi kako su greškom koristili zabranjena sredstva te za one sportaše koji će surađivati tijekom istrage.

Svjetska antidoping agencija (WADA) odlučila je udvostručiti suspenzije s dvije na četiri godine sportašima za koje se utvrdi kako su koristili nedozvoljena stimulativna sredstva.

Osim što su pooštrili kazne za doping, WADA je odlučila biti fleksibilnija u sankcioniranju sportaša za koje će utvrditi kako su greškom koristili zabranjena sredstva te za one sportaše koji će surađivati tijekom istrage.

Novi kodesk na snagu će stupiti 1. siječnja 2015. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije