Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolaze od 9 sati

Kovač okuplja reprezentaciju, igrači dijele ulaznice po Zagrebu

Mario Mandžukić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
03.06.2015.
u 09:24

A u ponedjeljak bi reprezentacija trebala biti u punom sastavu i krenuti prema Splitu, gdje će u 19 sati održati trening otvoren za javnost.

U ponedjeljak u devet ujutro počelo je službeno okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije uoči utakmica protiv Gibraltara i Italije. Izbornik Niko Kovač već će danas imati većinu igrača na raspolaganju, međutim neki će se priključiti naknadno. Rakitić igra finale Lige prvaka, Danijel Pranjić i Gordon Schildenfeld prvenstvo u Grčkoj završavaju tek u nedjelju, a Srna i Vida u četvrtak igraju finale Kupa. Alen Halilović mora nastupati za Barcelonu B u posljednjem kolu prvenstva.

Okupljanje je u hotelu As, a dio igrača zajedno s predsjednikom HNS-a zatim odlazi na potpisivanje ugovora s novim sponzorom te će na benzinskoj postaji dijeliti ulaznice za prijateljski susret protiv Gibraltara koji se u nedjelju igra u Varaždinu.

Igrači će u 18 sati odraditi prvi trening, a u Zagrebu će biti do subote kada putuju u Varaždin

A u ponedjeljak bi reprezentacija trebala biti u punom sastavu i krenuti prema Splitu, gdje će u 19 sati održati trening otvoren za javnost.

>>Enrique odbio Kovača: Alen Halilović ne može igrati za reprezentaciju

Komentara 4

VI
viluk007
13:25 03.06.2015.

Stiže još jedan dan slavlja za hrvatske navijače, bravo kockasti, bravo Mandžo.

UN
unbekant
12:11 03.06.2015.

"igraci djele ulaznice"od kada to igraci djele ulaznice,zar smo tako nisko pali,da ni kad su ulaznice dzabe,nitko ne zeli da dodje da gleda repku……….

VD
Vojo Dodevski
12:27 03.06.2015.

Pa normalno da igrachi dijele besplatne ulaznice, jer ko je lud dati novce da bi gledao jedan Giblatar kojemu bi ovaj Dinamo nabio deseticu! Ova tekma je samo zato da bi Mandjo konachno dao gol protiv totalnih amatera iz zemlje sa tridesetak hiljada stanovnika. Onda i nije chudo shto je vratar reprezentacije po zanimanju kasapin, lijevog i desnog beka igraju njegovi bratichi, centar pokrivaju konobari hotela "Britania". Najbolji igrach im je lijevo krilo koji je po profesiji zemljoradnik (odgaja luk), obe polutke su ribari i prve komshije, centarfor jestudent strojarstva, a desno krilo magacioner. Imache vartazdinci shta da gledaju, neka ponesu pelene za odrasle jer che biti pishanja od smijeha!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije