Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turnir u Svetom Križu Začretju

U Rosesu je najbolja plaža za odbojku

Roses Open
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/51
30.08.2017.
u 09:00

Snage su odmjerili tijekom tri dana natjecanja, a ženski dio ekipe posebno je oduševilo što su između igara mogle otići u kupnju

Odbojku na pijesku igrali su na raznim turnirima diljem Hrvatske i Europe, no uvijek im je poseban užitak, dodaju, doći na Roses Open. U outletu u Svetom Križu Začretju turnir odbojke na pijesku održava se, naime, već devet godina, a šesti je put uz amatersko natjecanje organiziran i profesionalni turnir.

Ovdje je poseban ambijent

Prošli se vikend u Roses Outletu okupilo 12 muških i devet ženskih profesionalnih sastava, a snage su odmjerili tijekom tri dana natjecanja, i to na plaži unutar samog outleta. – Ovdje je poseban doživljaj. Jako je zabavno igrati u ovakvom ambijentu i zato se rado vraćam svake godine – rekao je 27-godišnji Filip Silić kojemu turnir u Rosesu itekako donosi sreću. Prošle je godine pobijedio u paru s Ivanom Zeljkovićem, a u međuvremenu mu je novi partner postao Ivan Đorđević s kojim je sada obranio naslov. Drugi su bili gosti iz Slovenije, Vid Jakopin i Jure Peter Bedrač, a treće su mjesto osvojili Josip Pribanić i Dean Cibić. S obzirom na to da je Roses Open ujedno i završni turnir pojedinačnog prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku, Filip Silić i Ivan Đorđević proglašeni su i pojedinačnim prvacima. – Jako sam zadovoljan i ponosan, odbojkom na pijesku bavim se već deset godina, ali Roses Open mi je jedan od najzanimljivijih turnira. Ovakve plaže nema nigdje drugdje – zaključio je Đorđević.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Ženski turnir osvojile su pak Dina Bečić i Sara Radanović, druge su bile Katarina Pilepić i Jurja Vlašić. Treće mjesto, ali i naslov pojedinačnih prvakinja Hrvatske, osvojile su Antea Tadić i Dunja Milin. Djevojkama je bilo posebno drago što se turnir održava u outletu jer su slobodno vrijeme iskoristile za šoping. – Imala sam jedan meč ujutro, a drugi je tek navečer. Između imam taman vremena da obiđem sve trgovine – kroz smijeh je rekla Erika Drviš iz Pule pokazujući pune vrećice.

Noćna igra na turniru

Upravo je spajanje ljetnog uživanja, kupnje i sporta bio cilj Roses Outleta kada je turnir pokrenut.

– Jako smo zadovoljni koliko je turnir napredovao.

Sretni smo i mi i sportaši, ali i naši kupci kojima je jako atraktivno doći u šoping pa uživati u odbojci, koja je jako zanimljiv sport – rekla je Suzana Kapustić Gotal, voditeljica marketinga u Roses Outletu. S njom se slaže i Grga Trimčevski iz Hrvatskog saveza odbojke na pijesku koji se Rosesu pridružio u organizaciji profesionalnog turnira. – Prepoznali smo ovo kao još jedan način za promociju sporta. Posebno nas oduševljava noćna igra na turniru – zaključio je 
Trimčevski.

Foto: Promo

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije