Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO PUTEM INTERNETA

U ponedjeljak kreće prodaja prvih 1000 karata za utakmice Medveščaka u doigravanju

Medveščak
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
14.02.2014.
u 18:20

Cijena dnevne ulaznice za utakmice doigravanja za mjesto na tribini iznosit će 65 kuna, a cijena ulaznice za tribine uz led (tzv. ICE TRIBINE) 100 kuna.

U ponedjeljak 17. veljače 2014. od 14:00 sati u prodaju će krenuti 500 ulaznica za prvu i 500 ulaznica za drugu domaću Medveščakovu utakmicu doigravanja u sklopu KHL lige.

Ulaznice za prvu, odnosno drugu domaću playoff utakmicu moći će se kupiti isključivo putem interneta na www.eventim.hr , a kupljene ulaznice preuzimat će se na dan utakmice na posebnom šalteru dvorane uz predočenje osobne iskaznice. Prve domaće utakmice doigravanja Medveščak će igrati 7. i 8. 03. ili 10. i 11. 03., ovisno o tome na kojem će mjestu zagrebački Medvjedi završiti regularni dio sezone.

Cijena dnevne ulaznice za utakmice doigravanja za mjesto na tribini iznosit će 65 kuna, a cijena ulaznice za tribine uz led (tzv. ICE TRIBINE) 100 kuna. Djeca do 8 godina imat će pravo na besplatnu dječju ulaznicu koje se naručuju uz odraslu dnevnu ulaznicu. Dječje ulaznice potrebno je odabrati i u internet kupovini, a naknadno izdavanje dječjih ulaznica neće biti moguće.

Važno je napomenuti da je putem web online kupovine moguće kupiti maksimalno dvije ulaznice po narudžbi, a uz jednu kupljenu ulaznicu moguće je naručiti jednu dječju ulaznicu, npr. jedna kupovina može sadržavati 2 odrasle ili 1 odraslu i 1 dječju ulaznicu.

Ulaznice za osobe s invaliditetom nisu dostupne putem interneta. Obavijest o ulaznicama za osobe s invaliditetom bit će dostupne uskoro.

Informacije o slobodnoj prodaji preostalih ulaznica za domaće utakmice doigravanja bit će objavljene naknadno na službenim stranicama kluba!

>> Stop nasilju nad ženama - nova #diversity poruka Medvjeda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije