Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadovoljan pripremama

Tudor: Igrači su navikli da su ovdje svako malo problemi

Igor Tudor
Nino Strmotić/PIXSELL
12.02.2010.
u 11:54

Igor Tudor, zajedno s Joškom Španjićem, vodit će glavnu provjeru protiv Željezničara dok se još čeka na službenu objavu imena novog trenera bijelih.

Kakav klub... U 9.21 sati stigao je poziv “dođite na konferenciju za novinare Igora Tudora koja će započeti u 10 sati”. Naravno, odmah se priča da “Tudor odlazi iz Hajduka”. Službeni Hajduk stvorio je paniku, koja je, kasnije će se pokazati, bila sasvim nepotrebna.

- Pitanja, izvolite - otvorio je Tudor presicu.

- Reci, zbog čega si došao - odvratio je kolega.

- Vi ste mene zvali, utakmica je sa Željezničarom - odagnao je Tudor bilo kakve dvojbe da se radi o nečemu drugom.

Rođendansku utakmicu, glavnu provjeru uoči prvenstva, protiv Željezničara s klupe će voditi Igor Tudor i Joško Španjić.

- Prije treninga sam igračima rekao da sva događanja u klubu pokušaju staviti sa strane. Navikli su oni da su u Hajduku svako malo nekakvi problemi, da su promjene trenera, uprava, tako da sve ovo igračima nije ništa novo. Kazao sam im da su pripreme napravili bez greške, momčad je spremna da za utakmicu sa Slaven Belupom bude u vrhunskoj formi i to im jedino treba biti važno. Protiv Željezničara ćemo igrati u najjačem sastavu, vjerujem da ćemo ubrati plodove rada. Od početka priprema, analazirali smo to i s Rejom, iz utakmice u utakmicu smo se dizali - kazao je Tudor.

Hajdukova snaga, ako je suditi po pripremama, smatra Tudor, trebala bi biti na bokovima.

- Bočne pozicije bih posebno istaknuo, Tomasov, Oremuš, Strinić, Anas i Tičinović dok se nije ozlijedio - kaže Tudor.

Smeta li Tudoru i Španjiću što nisu u prvom planu za izbor trenera? Reja je, kada je odlazio, kazao da stavlja ruku u vatru da će njih dvojica odraditi posao kako treba. No, uprava Hajduka baš tako i ne misli.

- Klub je taj koji odlučuje. Nema trenera, bio početnik ili trener je s iskustvom, koji ne bi bio trener Hajduka. Mi smo zaposlenici, oni su gazde, oni odlučuju, a naše je bilo da im se stavimo na raspolaganje što smo i učinili - rekao je Tudor.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
15:37 12.02.2010.

Igrači Hajduka ne samo da su ovdje svako malo problemi nego da se trener promjeni svakih par mjeseci, da se sanja pobijediti Dinamo ali se ne može ni Šibenik, da imaju obečan ugovor od 250.000 a onda umjesto dobivanja novca trče krugove po Poljudu itd, itd...

Avatar flame
flame
13:47 12.02.2010.

Dakle, sad ozbiljno! Na Poljudu ništa nova! Već 15 godina ponavljaju se iste stvari: radi se bez ikakvog dugoročnog plana, u klubu se vrte isti ljudi (Šurjak), vjerojatno nigdje u svijetu ne postoji klub kojemu jedan trener malo valja, paa ne valja, pa opet valja (Vulić, Katalinić, Poklepović...). Kupuje se na slijepo, dovode se isluženi igrači, a kunu se u svoje juniore, koje prodaju, pa ih nakon nekoliko skuplje kupuju (Čop, Strinić, Ljubičić...), ne zna se tko upravlja novcem, dovode se predsjednici sumnjivog morala, ali nesumnjivog primitivizma i elokventnosti na razini neandertalca (Svaguša). I tako u krug, jedan trener uigrava ekipu, a drugi je vodi pa se žali kako nije birao igrače, pa izabere igrače, ode na ljetne pripreme, pa nakon trećeg kola i poraza od Međimurja ili Dudelangea dobije otkaz, onda dođe treći pa se opet žali kako nije birao igrače, a ako preživi jesen, počne opet kupovati pojačanja, obeća uzeti Kup i odvesti Hajduk u Europu, kao da je to vrhunsko dostignuće... Zato, uopće nije važno tko će biti trener, tko god dođe tu je privremeno, pa makar i Capello!E, moj Hajduče, nema tu budućnosti, ako se neke stvari ne promijene, ostat će ti samo slavna prošlost i ime, ako i to...

AN
Andreeejjj
23:58 12.02.2010.

Zamali novac mogli su dobiti brazilca FELIXA, špica extra klase ali Hajduk radi sve po svome!? Brzo bi ga mogli prodati i jaki EU klub i zaraditi enormnu - vise milijunsku svotu novca, ali....????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije