Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMOV PROTIVNIK

Tučnjava igrača prekinula susret Ludogoreca

ludogorec
Reuters/Pixsell
08.09.2013.
u 19:27

Kako bi prekinuo fizički obračun sudac je pokazao dva crvena kartona igračima koji su bili inicijatori incidenta, ali ni nakon toga se strasti na terenu nisu smirivale.

Prijateljska utakmica između igrača bugarskog Ludogoreca, Dinamovog suparnika u Europskoj ligi i rumunjskog Petrolula prekinuta je u 42. minuti zbog tučnjave na terenu.

Nakon oštrog starta na igraču Lugogoreca Rumunju Cosminu Motiju došlo je do naguravanja, a u nastaloj gužvi poletjele su i šake. Kako bi prekinuo fizički obračun sudac je pokazao dva crvena kartona igračima koji su bili inicijatori incidenta, ali ni nakon toga se strasti na terenu nisu smirivale.

Isključeni igrači svoj su obračun nastavili u tunelu. Sucu nije preostalo ništa drugo nego da ‘prijateljsku utakmicu’ prekine prije poluvremena i igrače pošalje pod tuš.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije