Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mnoge iznenadio

Trenerska legenda nasmijala Lukine fanove: Taj igrač je bolji od Modrića

zeman
Foto: Youtube Screenshot
25.10.2018.
u 14:05

Hrvatski kapetan izabran je za najboljeg nogometaša svijeta čime je prekinuo vladavinu Cristiana Ronalda i Lionela Messija

Češka trenerska legenda Zdeněk Zeman u karijeri je uglavnom trenirao talijanske klubove, a kratko je vodio Fenerbahçe i Crvenu zvezdu. Jednom dok je bio trener Pescare, na čijoj je klupi lani sjedio drugi puta, u momčadi je vodio Marca Verrattu.

Talijanski reprezentativac danas igra u PSG-u, a nekada je bio jedan od talentiranijih veznih igrača kojem su prognozirali uspješnu karijeru.

>> Pogledajte galeriju što je navijačica učinila kako bi došla do zajedničke fotografije s Lukom Modrićem

zeman
1/16

- Marco Verratti igra na izrazito teškoj poziciji. Preuzima odgovornost, igra u oba smjera,  samo ga suigrači često ne razumiju. On je najbolji veznjak na svijetu, bolji je i od Modrića - kazao je Zdenek Zeman. 

Izjava češkog trenera nasmijala je Lukine fanove, a mnogi ljubitelji nogometa nisu se mogli načuditi što je rekao.

Verrattijeva karijera je dolaskom u PSG strelovito krenula. Talijan je postao nezamjenjiv igrač pariške momčadi s kojom je u sedam sezona osvojio 20 trofeja.

U Ligi prvaka nije napravio ništa značajno s PSG-om, a Italija prvi put nakon 60 godina nije izborila SP koji se ove godine igrao u Rusiji.

No hrvatski kapetan ima se čime pohvaliti. Modrić je s Realom osvojio četiri naslova europskog prvaka, a s hrvatskom reprezentacijom je u Rusiji osvojio drugo mjesto.

Hrvatski kapetan izabran je za najboljeg nogometaša svijeta čime je prekinuo vladavinu Cristiana Ronalda i Lionela Messija.

>> Pogledajte potez kojim Modrić izluđuje protivničke obrane

Komentara 16

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
14:39 25.10.2018.

Sama činjenica da je trenirao Zvezdu dovoljno govori o tome zašto je izvalio ovakvu glupost.

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
14:08 25.10.2018.

Trenerska legenda domoljubno šokirala Lukine fanove: Mnogi balkanski igrači su bolji od Modrića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije