Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DERAO SE NA IGRAČE

Trener Šibenke vrijeđanjem i psovkama zgrozio gledatelje: 'Jeste retardirani? Neće danas igrati košarku'

Zadar: FavBet Premijer liga, 13. kolo, KK Zadar - GKK Šibenka
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/3
20.03.2024.
u 22:33

Igrači su oborenih glava gledali u pod dok je trener na njih urlao. Nakon što je minuta odmora protekla, jedan drugoga su ohrabrivali i nastojali motivirati kako bi nastavili meč

U 12. kolu ABA Lige 2 susreli su se košarkaši Sutjeske i Šibenke. Hrvatski klub je u prvoj četvrtini gubio rezultatom 15-4, a trener Josip Pandža bio je vidno nezadovoljan. Pozvao je minutu time outa i načinom na koji je komunicirao sa svojim igračima koji na terenu nisu uspijevali ostvariti pozitivan rezultat protiv crnogorskog kluba zgrozio navijače.

"Nećete danas igrati košarku? Koja vam je p**ka materina? Što se događa među vama? Je li možemo da switchamo svaki pick s ovim Spasojevićem. Ne želite obranu, nema intenziteta, nema komunikacije. Od početka oni što god da rade dođu do zicera. Spasojević tri otvorena šuta, ostalo su dali zicera", rekao je trener iz zatim uputio niz uvrjeda i psovki svojim igračima:

GALERIJA Jokić s kćerkom šetao gradom: Oduševljeni mještani prilazili mu i pozdravljali ga

Zadar: FavBet Premijer liga, 13. kolo, KK Zadar - GKK Šibenka
1/25

"Jeste vi retardirani, pi*ka vam materina bolesna. Jeste retardirani? Kako možeš svaki dan prokleti svoje ime? Je l' imaš ponos p**ka vam materina retardirana? Je li svaki dan moram ovo s**nje prolaziti."

VEZANI ČLANCI:

Igrači su oborenih glava gledali u pod dok je trener na njih urlao. Nakon što je minuta odmora protekla, jedan drugoga su ohrabrivali i nastojali motivirati kako bi nastavili meč. Do poluvremena su ipak uspjeli preokrenuti rezultat i s jednim poenom vodstva (37:36) otići na odmor. 

VIDEO Bivši NBA igrač Gordan Giriček o teškom periodu u svojoj karijeri: 'Sjeo sam na kauč i plakao'

Komentara 1

RE
Realistic
10:41 21.03.2024.

Zahvaljujući treneru Pandži i “Hrvatski mediji”su se zainteresirali za Hrvatsku košarku iako njima ovaj time out spada u rubriku crne kronike. Btw “jadni”dečki nakon tog “vrijeđanja”su se probudili i napravili preokret u rezultatu i igri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije