Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPROVOCIRAN

Trener Rijeke Matjaž Kek ljutito izjurio s presice u Splitu!

Matjaž Kek (1)
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/6
21.07.2013.
u 21:25

Slovenski strateg na pitanje da prokomentira Hajdukovu mladost počeo je pričati kako Rijeka nije Dinamova filijala

Rijekin trener Matjaž Kek nakon susreta u Poljudu (1:1) počeo je mirnim tonovima, pohvalio je organizaciju utakmice i ozračje na tribinama.

- Puno je važnije da je mirno bilo i na terenu. Nama je nedostajalo puno segmenata u igri i iako smo se pripremali na najjači detalj Hajdukove igre, a to je presing, nismo uspjeli odgovoriti na pravi način i zato smo primili pogodak. Rezultat je pravedan - kazao je Kek.

Uslijedilo je pitanje da prokomentirao Hajdukovu mladost, a on je ničim izazvan 'okrenuo' na drugu stranu.

- Nikad ne komentiram Hajduk, mogu komentirati samo svoje igrače. Puno je otrovnih strelica odaslano ovih dana, ne volim kad se priča o mojoj momčadi. Treba poštovati sebe i svog protivnika i prvo pomesti pred svojim pragom. Rijeka je ponosna, klub iza kojeg stoji puno rada, treniramo i krvavo radimo kao i svi ostali. Budite uvjereni da ćemo dokazati da Rijeka ima svoj ponos. Nismo mi ničija filijala, neki drugi su imali tu mogućnost u pa je nisu iskoristili. Hvala - ljutito je izjurio Kek ne dopustivši novinarima daljnjeg pojašnjenja.

Trener bijelih Igor Tudor bio je jako kritičan, nije bio zadovoljan terenom.

- Ovako završavaju utakmice kad je momčad neiskusna. Tužan sam i ljutit, Rijeka me ni sa čim nije iznenadila. Ozračje na tribinama je kao i svaki put bilo fantastično.

I Kouassi i Anđelković, koje je Tudor morao vaditi iz igre zbog ozljeda, završili su na hitnoj. Anđelković zbog ozljede ruke, a Kouassi gležnja.

>> Tudor po Barceloninom receptu, Rijeci samo bod

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije