Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
željko sopić

Trener Gorice: Pa Šibenik nije Real Madrid, i dalje smo zadnji, ali idemo se potući

Velika Gorica: Gorica i Dinamo odigrali 1:1 u utakmici 27. kola SuperSport HNL-a
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/13
Autori: Vecernji.hr, Hina
08.04.2023.
u 19:49

- U zadnjih šest utakmica smo izgubili samo jednu, a mnogi su mi se smijali kada sam rekao da na svom terenu možemo pobijediti cijelu veliku četvorku. S Dinamom smo osvojili bod, Osijek smo pobijedili, a dolaze nam još Rijeka i Hajduk.- dodao je.

Nogometaši Gorice u susretu su 28. kola HNL-a na svom terenu svladali Osijek sa 2-0 (0-0).Oba pogotka na utakmici postigao je napadač Osijeka na posudbi u Gorici Kristijan Fućak, prvog u 73., a drugog u 83. minuti.

Momčad Željka Sopića ovime je osigurala važne bodove u borbi za opstanak u najvišem rangu hrvatskog nogometa.

- Još uvijek smo zadnji, ali znamo gdje želimo doći i nema tu puno pamet.  Bili smo mi u grču, ali bio je i Osijek koji se bori za Europu. Znao sam da bi jedan gol mogao odlučiti, pogotovo po jakom vjetru koji je u drugom dijelu stalno pojačavao -  rekao je Sopić.

>> VIDEO: Zorislav Srebrić: 'I oni koji ga nisu poznavali, govorili su Cico je gospodin, nogometaš i gospodin'

- U zadnjih šest utakmica smo izgubili samo jednu, a mnogi su mi se smijali kada sam rekao da na svom terenu možemo pobijediti cijelu veliku četvorku. S Dinamom smo osvojili bod, Osijek smo pobijedili, a dolaze nam još Rijeka i Hajduk.- dodao je.

- Imali smo malo i sreće u prvom poluvremenu kada smo dva udarca izblokirali na liniji, ali sreća prati hrabre. Gospodin s Grobnika koji je riješio utakmicu nije trenirao od četvrtka, a Suk je spreman za samo 20 minuta. Ostali smo bez kapetana u 15. minuti, ali ovi momci znaju da je na kocki opstojnost kluba i bacali su se na glavu - komentirao je.

Sopić je odgovorio što je rekao igračima u poluvremenu.

- Mijenjao sam Ndockyta, iako nije bilo loš, ali trebala mi je energija Majstorovića. Braliću i Steenvoordenu rekao sam da ne želim stopere u kravati - kazao je.

08.04.2023., Gradski stadion, Velika Gorica - SuperSport HNL, 28. kolo, HNK Gorica - NK Osijek. Zeljko Sopic Photo: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Komentirao je i predstojeću utakmicu sa Šibenikom koja bi mogla biti odlučujuća.

- Oni su u finalu Kupa, ali nisu Real Madrid i mogli su u prvom poluvremenu polufinala s Dinamom primiti tri gola. Svakoga se može pobijediti, idemo se potući na Šubićevac, a meni je najvažnije da sljedeći petak budemo u što jačem sastavu - zaključio je.

Ovom pobjedom posljednja Gorica je stigla do 20 bodova, samo četiri manje od devetog Šibenika koji će kasnije u subotu gostovati u Rijeci.

 

Ključne riječi

Komentara 2

PL
plajo
21:02 08.04.2023.

Tako se zbori, nema predaje pa ako i ispadnu mogu stati pred ogledalo. Osijek baš loš, nije ovo trener za velika dostignuća, kad dođe pravi trener on povuče par rezova , podvikne, okrene ekipu naopačke ako treba , a ne mile lale , pa nismo imali sreće, pa vjetar , pa ovo pa ono a u 5 utakmica niti jedna pobjeda ,alo???taj Kulešević i Perković ma to sve treba najuriti.

SA
Sarma
20:29 08.04.2023.

Bok Sopiću , pozdrav iz Južnjaka , Samobor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije