Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEVET GODINA BORBE

Dario Šimić i Igor Bišćan su još 2014. upozoravali na Mamićevo kriminalno vođenje kluba

Zagreb: Biš?an, Šimi?, Mari? i Šokota održali konferenciju za novinare
Slavko Midzor/PIXSELL
08.04.2023.
u 13:16

Tada nisu uspjeli srušiti velikog maksimirskog gazdu, no barem su prisilili državne institucije na istraživanje Mamićeva načina poslovanja u Dinamu

Otprilike prije devet godina, u ožujku 2014., Dario Šimić, Igor Bišćan, Silvio Marić i Tomo Šokota krenuli su u bitku protiv Zdravka Mamića hvalevrijednom inicijativom Zajedno za Dinamo.

Tada nisu uspjeli srušiti velikog maksimirskog gazdu, no barem su prisilili državne institucije na istraživanje Mamićeva načina poslovanja u Dinamu.

Nakon svega, Mamić je završio kao osuđeni kriminalac i bjegunac, a dvojica od spomenute četvorice danas vode izuzetno važnu riječ u Dinamu - jedan kao novi trener, a drugi kao čovjek zadužen za klupska sportska pitanja.

I možemo zato reći da ulazak Šimića, a sada i Bišćana u klub označava konačan kraj Mamićeva načina vladanja u Dinamu. Bišćanu i Šimiću sudit će rezultati, kao i svim njihovim prethodnicima u Dinamu, no već u startu donijeli su neku novu energiju, pokazali su to i jučerašnji redovi za današnju utakmicu plavih u Kranjčevićevoj.

Navijači su prepoznali da su Šimić i Bišćan u klub ušli sa srcem velikih dinamovaca. Uostalom, napustili su odlične poslove, Šimić u Milanu, a Bišćan u hrvatskoj mladoj reprezentaciji, s kojom je u lipnju trebao tražiti put na Olimpijske igre, prve u povijesti za hrvatski nogomet. No, Igor svoj Dinamo nije mogao odbiti nakon što je stigao Darijev poziv... 

Komentara 12

BR
Brandfackel2
14:16 08.04.2023.

Svi mediji uporno prešućuju da je jedna od "legendi" koje su ušle u Dinamo od strane grada Goran Ðulić, lik koji je učestvovao u uništenju Cibone. A Šimićev prvi potez u svlačionici bilo je upozorenje svim gračima da obavijeste svojee menadžere kako svi budući transferi moraju ići preko komesara Šimića. Tako da se odmah vidi koji sektor (financijski) najviše zanima "legende".

BO
boom
15:45 08.04.2023.

Sve se lijepe etikete "legende" onima koji su ne kompetentni. A onima koji su za i dalje uspjesan Dinamo, etikete "Mamicevci". i onda deri po njima. I uzivaj u razaranju uspjesnog kluba.

FO
fouche541
15:58 08.04.2023.

Prvo rezultati kako sportski tako i financijski pa onda pričanje.Mamić je ljestvicu podigao jako visoko, sve manje od toga je neuspjeh.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije