Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
važno u borbi za opstanak

Gorica priredila senzaciju! Pao je Osijek, a dva gola zabio im je njihov igrač na posudbi (2:0)

Gorica i Osijek sastali se u 28. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/11
Autori: Dario Topić, Hina
08.04.2023.
u 17:14

Nakon ove pobjede Gorica ima 20 bodova i pretpostljednjem Šibeniku primakla se na -4 boda. Dok je Osijek i dalje treći, s jednakim brojem bodova kao Varaždin, ali boljom gol-razlikom.

Za senzaciju dosadašnjeg dijela kola 28. kola SuperSport Prve HNL pobrinula se Gorica. Na domaćem su terenu Goričani srušili Osijek u zadnjih 20 minuta utakmice i tako stigli do važnih bodova u borbi za opstanak u ligi.

Kristian Fućak, igrač Osijeka na posudbi u Gorici, puknuo je s 30-ak metara. Lopta se na putu do gola odbila od igrača Osijeka, zbog čega golman Malenica nije mogao do nje. Bio je ovo prvi udarac Gorice u okvir gola gostiju i prvi pogodak u 73. minuti. Fućak nije slavio pogodak koji je zapravo zabio svojem klubu.

>> VIDEO: Navijač Walesa izgubio dokumente na Poljudu, HNS ga iznenadio: 'Sada moj sin želi da izgubim još više stvari'

Samo deset minuta kasnije, u 83. minuti Jurica Pršir je snažno puknuo sa 16 metara. Malenica nije uspio smiriti loptu, a odbijanac je lagano u mrežu spremio Fućak. Bio je to njegov drugi gol danas.

Bila je ovo peta utakmica Borimira Perkovića na klupi Osijeka koji još uvijek čeka prvu pobjedu u ulozi glavnog trenera "bijelo-plavih". Otkako je Perković zamijenio Renea Pomsa Osijek je tri puta remizirao i dva puta izgubio.

Ovom pobjedom posljednja Gorica je stigla do 20 bodova, samo četiri manje od devetog Šibenika koji će kasnije u subotu gostovati u Rijeci. Osijek je i dalje treći sa 38 bodova, koliko ima i četvrti Varaždin, a samo bod manje ima peti Slaven Belupo.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar protiviza
protiviza
21:11 08.04.2023.

o nedosuđenom penalu za Osijek, nitko ni riječi...

Avatar Stradun
Stradun
17:21 08.04.2023.

Nije to senzacija. NK.Osijek je vrlo slab.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije