Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U formi

Topnici slavili i treće kolo zaredom, oborili Wigan

mikel arteta
PA/Pixsell
22.12.2012.
u 15:46

Arsenal je u 18. kolu engleske Premijerne lige pobijedio na gostovanju u Wiganu 1:0, a jedini pogodak zabio je Arteta u 60. minuti s bijele točke.

U prethodne četiri premijerligaške utakmice Arsenala i Wigana u Wiganu palo je 18 pogodaka. Ovaj put gledatelji nisu vidjeli takvu raskoš golova, mreža se tresla samo jednom. No, sumnjamo da će se topnici buniti zbog toga. Nova tri boda su u džepu, Arsenal je došao do treće uzastopne pobjede u prvenstvu nakon što je u gostima svladao Wigan 1:0 pogotkom Mikela Artete s bijele točke u 60. minuti.

S tom pobjedom momčad Arsenea Wengera skočila je barem privremeno na treće mjesto prvenstvene ljestvice. Ima 30 bodova, jedan više od Chelseaja i Tottenhama, te dvije utakmice više od Chelseaja i jednu od Tottenhama. Wigan je novim porazom ostao na 18. mjestu sa 15 bodova i nalazi  se točno ispod crte spasa na ljestvici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije