Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaustavili igru

Drama na teniskom meču, na teren ušla zmija: 'Rekli su mi da je otrovna, moglo je biti opasno'

Dominic Thiem file photo
Foto: John Walton/PRESS ASSOCIATION
1/2
30.12.2023.
u 11:00

Kvalifikacijski teniski meč između Dominica Thiema i Jamesa McCabea na ATP turniru u Brisbaneu prekinut je neočekivanim gostom na terenu - zmijom. Navijači su primijetili zmiju u blizini terena, što je rezultiralo privremenim prekidom igre dok ju je hvatač uklonio s terena.

Kvalifikacijski meč za glavni ždrijeb ATP turnira između Austrijanca Dominica Thiema i Australca Jamesa McCabea igran u subotu u Brisbaneu morao je biti prekinut zbog zmije koja je ušla na teren. McCabe je dobio prvi set protiv Thiema kada su navijači uočili zmiju u blizini električnih žica uz igralište.

Igra je zaustavljena i nastavljena tek nakon 40 minuta nakon što je hvatač zmija pozvan u pomoć uspio uhvatiti 50 cm dugačkog uljeza i ukloniti ga s terena. Lokalni mediji objavili su da se radi o smrtonosnoj istočnjačkoj smeđoj zmiji.

"Stvarno volim životinje, posebno one egzotične", rekao je Thiem. "Ali rekli su da je to bila stvarno otrovna zmija i da je bila blizu nekoga to bi bila stvarno opasna situacija."

POVEZANI ČLANCI:

Nekada treći tenisač svijeta i bivši pobjednik US Opena, koji je zbog problema s ozljedama pao na 98. mjesto na ATP ljestvici, uzvratio je u drugom setu prije nego što je zapečatio pobjedu 2-6 7-6(4), 6-4 i stigao do glavnog ždrijeba turnira.

VIDEO Navijači i dalje pamte Pelea: 'Čim smo sletjeli, odmah smo ga došli vidjeti. On to zaslužuje'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije