Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barcelona

Tata Pique spašava stvar: Moj Gerard i Guardiola nisu u svađi

\'Barcelona\'s manager Pep Guardiola (left) speaks with Gerard Pique. Photo: Press Association/Pixsell\'
\'Nick PottsPress Association/Pixs\'
24.04.2012.
u 16:12

– Znate, on je uvijek bio strog prema meni, ali sviđa mi se to – otkrio je stoper Barcelone Gerard Pique

U predvečerje uzvratne utakmice polufinala Lige prvaka između Barcelone i Chelseaja, otac Barcina igrača Gerarda Piquea, Joan, morao je intervenirati kako bi dokazao da između njegova sina i trenera Pepa Guardiole nema svađe.

– Nema nikakvih problema između njih dvojice, njihov je odnos sasvim u redu, a Barcelona će pobijediti Chelsea i plasirati se u finale Lige prvaka – uvjeravao je Barcine navijače Pique stariji, inače književnik, na potpisivanju svoje najnovije knjige.

A da je stvar blizu idealnog, otkrio je i sam Gerard Pique.

– Gledajte, naš je odnos jako, jako dobar. Pričali smo u petak na treningu, kao što obično i razgovaramo, ne samo o nogometu. Rekao sam mu što mislim, a on je meni rekao što on misli. Znate, on je uvijek bio strog prema meni, ali sviđa mi se to – otkrio je stoper Barcelone.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije