Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUGA I NEVJERICA

Svjetski prvak (26) poginuo na odmoru u Parizu: Tragedija mladića koji je dva puta pokorio svijet

Facebook Polisportiva Giovanni Masi
10.05.2023.
u 20:35

Mladi talijanski sportaš izgubio je život u Francuskoj

Stravična vijest dolazi iz Francuske. Nekadašnji dvostruki juniorski svjetski prvak (2015, 2016) u umjetničkom klizanju Michele Sica (26) poginuo je tijekom odmora u Parizu. Sica je, prema pisanju talijanskih medija pao sa balkona i preminuo na licu mjesta. To su jedine informacija za sada o ovoj tragediji.

Michele Sica je bio nećak slavnog boksača Elija Cotene, ostvario je izuzetno značajne rezultate tijekom svoje karijere, osvajajući zlatnu medalju na juniorskim svjetskim prvenstvima dvije godine zaredom 2015. (Cali) i 2016. (Novara), kao i srebro na europskom prvenstvu najviše kategorije 2018. godine u Lagoi (Portugal).

Od Sice se oprostio klub Polisportiva Giovanni Masi.

- U velikom bolu i nevjerici objavljujemo vijest o iznenadnoj i preranoj smrti našeg mladog trenera Michelea Sice. S nama je nekoliko godina, rođen je 1997. godine, a prije nego što se posvetio treninzima imao je sjajnu karijeru umjetničkog klizača sa juniorskom svjetskom titulom i seniorskim europskim srebrom. Šaljemo iskrenu sućut cijeloj obitelji - stoji u objavi na društvenim mrežama.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije