Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stavljen u izolaciju

Švicarci uoči utakmice s Hrvatkom objavili da imaju pozitivnog nogometaša!

Xherdan Shaqiri
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
06.10.2020.
u 14:10

Dvojica Shaqirijevih suigrača iz Liverpoola, Sadio Mane i Thiago Alcantara, bili su pozitivni prošli tjedan

Švicarski nogometni savez u utorak je objavio da je reprezentativac Xherdan Shaqiri, koji se u ponedjeljak priključio reprezentaciji prvi put u gotovo godinu dana, pozitivan na koronavirus.

Igrač Liverpoola, koji je zadnji puta igrao za Švicarsku u Ligi nacija u lipnju prošle godine, stigao je u ponedjeljak u hotel gdje se okupila švicarska reprezentacija uoči prijateljskog sustreta protiv Hrvatske u srijedu.

Savez je dodao da je Shaquiri stavljen u izolaciju.

Dvojica Shaqirijevih suigrača iz Liverpoola, Sadio Mane i Thiago Alcantara, bili su pozitivni prošli tjedan. Shaquiri je prošlu sezonu odigrao svega sedam utakmica za Liverpool, a u samo dvije je bio u početnoj postavi. Ove je sezone igrao samo u Carabao kupu.

Prije godinu dana je tražio odmor od reprezentacije kako bi se mogao koncentrirati na klupski nogmet i od tada nije dobio poziv od izbornika.

Nakon prijateljske utakmice protiv Hrvatske, koja se igra u srijedu u St Gallenu, Švicarska gostuje u Španjolskoj u Ligi nacija u subotu i onda u Njemačkoj tri dana kasnije. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije