Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKAKO NE IDE

Hrvat kojem su predviđali da će napraviti velike stvari sada živi jako teške trenutke

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
06.10.2020.
u 10:57

Halilović je još mlad, s 24 godine još uvijek stigne odvesti karijeru u drugom smjeru. Talenta očito ima, očito je problem u nečemu drugome...

Alen Halilović (24) ovih je dana doživio još jedan udarac u karijeri koja se ne razvija onako kako su mnogi očekivali prije pet godina. Naime, AC Milan objavio je da je raskinuo ugovor s Halilovićem koji je tako postao slobodan igrač i može potražiti novi klub.

Alen Halilović, sin Sejada Halilovića, svojedobno je bio velika nada hrvatskog nogometa kojem su tepali da je nasljednik Luke Modrića. On je najmlađi debitant u povijesti hrvatske reprezentacije, protiv Portugala je zaigrao sa 16 godina, 11 mjeseci  i 23 dana, a portal Goal.com svojedobno ga je proglasio najboljim igračem na svijetu rođenim 1996. godine.

Alen je uspješno nastupao za Dinamo i postao najmlađi strijelac u povijesti HNL-a (16 godina, tri mjeseca i 19 dana). Nakon toga je otišao u Barcelonu, gdje je uspio debitirati za prvu momčad, no igrao je za ''B'' sastav. Zatim je dobro odradio posudbu u Sporting Gijonu, nakon čega ga je za pet milijuna eura kupio HSV. No to se nije pokazala kao dobra odluka jer je u Njemačkoj odigrao samo šest utakmica.

Uslijedila je posudba u Las Palmas da bi 2018. potpisao za Milan kao slobodan igrač. No, ni to se nije pokazalo kao dobar potez jer je bio posuđivan Standardu i Heerenveenu, a talijanski klub sada ga je obavijestio da više ne računa na njega.

"AC Milan objavljuje sporazumni raskid ugovora s Alenom Halilovićem. Klub želi nogometašu puno uspjeha u daljnjoj karijeri", šturo su javili iz Milana.

Halilović je još mlad, s 24 godine još uvijek stigne odvesti karijeru u drugom smjeru. Talenta očito ima, očito je problem u nečemu drugome...

Ključne riječi

Komentara 14

DU
Deleted user
13:35 06.10.2020.

Tako je to kada se preskaču stepenice i kada se gura u inozemstvo bez dobre pripreme. Tako je to kada su vam roditelji gramzivi. Tako je to kada se djetetu govori da je Messi od pete godine života.

PE
PetrusManus
12:28 06.10.2020.

udarila slava u glavu, još kad spiska to malo love, bude Večernji opet pisao o njemu, kad ga slikaju s kutijama u rukama kako dostavlja pizze

IL
ilustrator
13:26 06.10.2020.

svojevremeno ga mamić nije htio pustit, da mlad, da treba ostat u dinamu još godinu, dvije..da će puno više vrijediti. otac mu nije htio ni čut, inzistirao je na odlasku... šteta, mali je imao ono nešto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije