Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počinje sutra

Sveti Ivan Zelina domaćin je EP-a u dvoranskom hokeju

Dvoranski hokej
Foto: Večernji list
1/3
15.01.2015.
u 10:00

Darko Končić određen je od Europske hokejske federacije kao hrvatski sudac na turniru

Sveti Ivan Zelina biti će domaćin juniorskog Europskog prvenstva u dvoranskom hokeju. Turnir traje od 16. do 18. siječnja, a Damir Hrupec, predsjednik Hrvatskog hokejskog saveza, izrazio je zadovoljstvo zbog toga što smo organizatori jednog takvog natjecanja.

- Veliko mi je zadovoljstvo što je Hrvatska još jednom domaćin važnog europskog natjecanja. Europsko dvoransko prvenstvo za juniore, skupina II, odlična je prilika da u Svetom Ivanu Zelini vidimo vrhunski dvoranski hokej. Hrvatski hokejski savez u posljednje je vrijeme organizirao nekoliko međunarodnih natjecanja i kvalitetna organizacija bila je jedan od razloga što je Europska hokejska federacija i ovo važno natjecanje dodijelila HHS-u i Svetom Ivanu Zelini, kazao je Hrupec za stranicu hockeyzelina.

Hrvatska na EP-u - vratari: Filip Vitas i Ivan Branjug; Mario Mucić, Andrija Alerić, Luka Marić, Petar Hršak, Andrija Hršak, Marko Marić, Toni Premilovac, Ivan Snoj, Ivan Bagur, Marko Mucić i Marko Šoić; izbornik: Krunoslav Hrupec, glavni trener: Ivan Tomac, treneri: Goran Jamičić i Nikola Hanžek, fizioterapeut: Vjeran Stepanić.

Darko Končić određen je od Europske hokejske federacije kao hrvatski sudac na turniru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije