Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATLETIKA

Suspendirana olimpijska prvakinja na 100 prepone

FILE PHOTO: World Athletics Championships - Doha 2019
Dylan Martinez/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
14.01.2021.
u 23:41

McNeill uz olimpijsko zlato ima i naslov svjetske prvakinje iz 2013. godine, a njezinih 12.26 sekundi je četvrti rezultat svih vremena na 100 prepone.

Američka atletičarka Brianna McNeal, olimpijska prvakinja na 100 metara s preponama iz Rija 2016., privremeno je suspendirana zbog "ometanja antidoping postupka", objavila je u četvrtak Svjetska atletika.

U kratkom priopćenju kaže se da je 29-godišnja sprinterica "ometala postupak upravljanja rezultatima što je kršenje antidopinških pravila Međunarodne atletske federacije", ali bez dodatnih objašnjenja.

McNeill uz olimpijsko zlato ima i naslov svjetske prvakinje iz 2013. godine, a njezinih 12.26 sekundi je četvrti rezultat svih vremena na 100 prepone. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije