Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKUD SAD TO?

VIDEO Pojavila se neugodna snimka za Zorana Mamića! Što će na ovo reći dinamovci?

Zoran Mamić
Printscreen
13.01.2021.
u 16:46

Kada umren umotan u bilo, na Poljud odnesite mi tilo, zapjevao je Zoran Mamić u zanosu. Pogledajte video.

Kada umren umotan u bilo, na Poljud odnesite mi tilo..., tekstovi su pjesme koja je obavezna zvučna kulisa kad god igra Hajduk.

Navedene stihove legendarnog Coce zapjevao je i Zoran Mamić, trener Dinama, kluba koji je najveći rival Hajduka. 

Snimku je danas objavio Dalmatinski portal, a vrijeme i mjesto radnje nisu poznati.

>> Pogledajte video

Ključne riječi

Komentara 53

DU
Deleted user
17:54 13.01.2021.

Zbilja sto je sporno u tome da Hrvat pjeva hrvatsku pjesmu? Osim toga zar isto tako nije hajdukovac i dalmatinac Momcilo P napisao tzv dinamovu himnu "kosulja plava" Dajte stanite sa huskanjem bezveze... Na ovim stranicama tjedno deset clanaka oo "bratskoj" srbiji u pozitivnkm kontekstu i njihovim aportasima.... a o HR stalno huskanje, sjever/jug, slavonija/zg, istra/ostatak itd, dokad? Pitajte decke iz '91 koliko ih je smetalo na liniji tko sto pjeva i za koga navija, a dali bi krv ako zatreba za kolegu...

PR
Prekosutra
18:13 13.01.2021.

Dalmatinac sam, navijac Dinama, volim Istru, Zagorje, Primorje, Slavoniju, Liku, Banovinu, Medjimurje, Medjugorje... pivam sve pisme od srca.

KO
Korumpirani
17:04 13.01.2021.

A novinara treba optužiti za širenje mržnje,čovjek očito ne bi smio niti nositi ništa bijelo na primjer košulju koju ima na sebi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije