Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liverpool u šoku

Suarezu 8 utakmica kazne za rasističko vrijeđanje Evre!

\'suarez_nnn_spo_061111\'
\'\'
20.12.2011.
u 22:12

Suarezu je presudilo nezavisno disciplinsko tijelo, navodeći da je dokazano kako je Urugvajac zaista koristio neprimjeren govor mržnje prema Evri.

Čelnici Liverpoola morali su trljati oči u nevjerici kad im je stigla obavijest da je njihov napadač i ponajbolji igrač Luis Suarez dobio osam utakmica suspenzije za rasističko vrijeđanje braniča Manchester Uniteda Patricea Evru.

Suarezu je presudilo nezavisno disciplinsko tijelo, navodeći da je dokazano kako je Urugvajac zaista koristio neprimjeren govor mržnje prema Evri. Suarez, koji je ove sezone zabio pet golova u Premijernoj ligi za Liverpool, ima pravo žalbe na presudu koja je počela teći i odnosi se na utakmice prve momčadi u svim natjecanjima.

Evra je nakon utakmice Uniteda i Liverpoola izjavio za francusku televiziju da ga je Suarez uvrijedio u najmanje 10 navrata za vrijeme spornog meča.

Komentara 2

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
23:23 20.12.2011.

Malo je i dobio. Trebalo bi ga izbacit iz EPL ciji navijaci s pravom ne podnose simulatore (cheats) njegovog tipa.

MP
mpfederer
09:08 21.12.2011.

svađale se dvije guske jer je guska rekla guski da je guska. pa nema suarez baš neku arijevsku boju kože

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije